torsdag 9. august 2018

Liten hagebod

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Krever ikke stor plass, men rommer likevel det meste.


Innvendig er det kroker og to avtakbare hyller som skjules bak praktiske, doble skyvedører. I en bod der mye skal inn på liten plass, må man utnytte plassen best mulig. Det betyr at både tak- og veggflater må tas i bruk. Få ting opp fra gulvet og utnytt høyden slik at du får mest mulig gulvplass å bevege deg på uten å måtte hoppe over, flytte på eller bære ting ut for å komme til. Det lille redskapsskuret kan være så lite som et skap.


I redskapsskuret kan du oppbevare spader, river, hakker og kanskje et utvalg av hagesakser. I en liten hage er dette kanskje det mest opplagte valget. Pris gjelder kun ved henting på Notodden. Ta kontakt for fraktpris.


Når kvalitet teller, er det Sunbeltspa. Redskapsboder og annekser i god impregnert kvalitet. Norges største leverandør av hagebod og redskapsbod.


Og du får heller ikke en hagebod som kan kombineres med andre løsninger, som for eksempel en hyggelig, liten overbygd terrasse. Bygg de skreddersydde løsningene selv. Hos MAXBO finner du ferdige byggesett til boder og anneks. Velg blant flere størrelser.


Liten hagebod

Kjøp på nett eller i butikk. En redskapsbod er din beste venn når du vil holde orden på hageredskap, verktøy eller om du trenger en liten garasje til gressklipperen. En utebod er perfekt for å lagre redskaper og sportsutstyr. Du kan bygge uteboden uten å søke, og byggingen er faktisk unnagjort på et par dager! I mange størrelser og utførelser.


En redskapsbod er kjekt å ha, når man har hage og har anskaffet redskaper som trenger en trygg og praktisk plass når de ikke er i bruk. Leverandør av Lysthus, boder og anneks samt grillhytter. Vi leverer de fleste bygg i hele Norge samt Sverige og Danmark. Våre anneks lages på vår fabrikk i. Vi må sette opp en bod utenfor huset før vinteren kommer. Bare en helt enkel på 3-kvm til sykler, litt redskap og sånt.


Liten hagebod

Vi har sett på en bod hos Plantasjen. Værbestandig og vedlikeholdsfri plastbod med fast vindu, fuktbeskyttende gulv og låsbar dør (hengelås selges separat). For mange kan selv en liten bo eller et anneks bli hagens lille juvel. Huset kan pryde omgivelsene, og man får en ekstrarom, midt i det grønne. Da er det også praktisk å ha utstyret, blant annet grillkull, og tennveske rett i nærheten under tak, i boden.


Stor eller liten bod. Tenk nøye gjennom hva du ønsker å plassere i din bo for tilbakemeldingen fra våre kunder som har kjøpt bod er at man ofte kjøper en bod som er for liten. Flatt tak er veldig praktisk for å unngå å miste utsikt eller sol på grunn av et takmøne.


Liten hagebod

Hagebod med flatt tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg