onsdag 8. august 2018

Hylle knekter

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Vi har komplette vegghyller og også sparate hylleknekter og hylleplater.


Bestill en ny hylle hjem på IKEA.

Hos MAXBO finner du knekter i forskjellige former, mønstre og farger. Se alle relaterte produkter. Ikke gå glipp av gode tilbud! En ryddig garderobe i hjemmet er alfa og omega i hverdagen.


Med hyller og hylleknekter holder du orden i boden, i hagen og ellers i huset. Vi fører et rikt utvalg av hyller og hylleknekter. Et patentbånd kan brukes til så mangt.


Du kan henge opp rør, planker, eller andre ting.

Patentbånd passer perfekt som opphengsbånd kombinert med skruer. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen. Mange garderobesystemer har også løse hylleknekter , slik at du kan plassere hyllene i skapet ditt akkurat der det er mest hensiktsmessig for deg å ha dine hyller.


Hyller er noe man bare må ha. Bøkene tar ofte litt plass, og det er viktig å velge riktige hylleknekter , som tåler vekten av noen løpemeter med tunge bøker. Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Handle smart - Spar penger.


Få den laveste pris her! Franskinspirert hylleknekt 19x19. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk.

Salg Interiør BYTTES IKKE! Siste Sjanse - Kun igjen! Pga overgang til ny leverandør er utvalget innen denne produktgruppen foreløpig begrenset. Utvalget vil bli større etter hvert.


Ta kontakt med oss hvis du trenger hylleknekter i andre dimensjoner enn de du finner her! Til hyller, sidebord og lignende. Når knekten foldes opp, låses det i utslått stilling.


Lett å legge sammen igjen. Vår hylle i eksemplet her er meter lang. For å sikre at hylleknekten sitter helt rett, strekes markeringen opp med en bordvinkel. Nå er det ikke noe problem å plassere hylleknekten korrekt.


Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg