onsdag 15. august 2018

Farge soverom

Fargen er også perfekt i kombinasjon med skinn, og fremhever den nydelige, håndlagde sengegavelen på beste måte. Sengegavelen i skinn er fra danske byThornam. Stenersen, styling Hege Barnholt.


Trenger du tips til et lite soverom ? Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til.


Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt. Dette soverommet er innredet med varme farger , et mykt teppe, og en stor sengegavl. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.

Nordsjö evening shadow er en sober, vakker farge som binder soverommet sammen uten å ta over. Den grønne tonen gir en ekstra dimensjon og skaper en fin kontrast til knaggrekken i tre og de varmere tonene i kurvlampen. Soverommet er malt med den beroligende og komplekse blågrå fargen Denim Drift, med listverk malt i hvittfargen White Wispering. Veggfargen på bildet under er den populære Denim Drift- en vakker blå-grå farge.


Med detaljer i hvitt og mørkeblått er det en lekker farge på soverommet som gir et sofistikert utseende. Camille-Renée Finsru fargekonsulent hos Maxbo Stormarked Vækerø, mener det er viktig å være klar over hvilke egenskaper ulike farger har når du velger farge til soverommet. På soverom kan dempede grønn- eller blåtoner være gode fargevalg, for å skape en rolig, avslappende sone. Få inn eller skift gardiner på soverommet ! Det tilfører massevis av materialitet og rommet blir enda bedre å være i! Du kan også bruke gardiner som romdeler! Barnesykepleier, helsesøster og søvnterapeut for barn, Karin Naphaug, har skrevet boken Sov Godt.


Hun tror folk reagerer ulikt på fargene i soverommet. Det finnes farger man bør unngå. Som rødt, hvitt og sterke gulfarger. På barnerommet ville jeg valgt beige eller blågrønne farger , sier hun.


Når vi snakker om hvilke farger som er bra å male soverommet i og som hjelper til med en bedre nattesøvn, så er det ingen klar fasit. Men det er helt klart noen fargevalg som er bedre enn andre – og enkelte du klart bør unngå.

Elisabeth Heier ønsket seg en lun og god farge til soverommet. Etter å ha testet flere ulike gråtoner fant hun den rette. Se hvilken gråfarge hun valgte. Soverommet skal være en fredelig oase der søvn og avslapning står i fokus.


Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge ­sette rommet. Blåtoner kan med hell benyttes på soverom fordi det virker beroligende. Det er også en farge som passer godt både på fjellet og ved sjøen.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Alt du trenger til soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg