fredag 17. august 2018

Fargekart interiørbeis

Sjekk ut fargekart interiørbeis. LADY Pure Nature Interiørbeis. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.


Fargekart interiørbeis

Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett.


Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. I PAKT MED NATUREN Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet. Ikke rart vi ønsker å bringe naturen inn i hjemmene våre! En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære.


Fargekart interiørbeis

Oljebeisen er vanntynnet å gir vakker lød og fargespill. Beskytter mot gulning av treverket. Luktsvak og enkel i bruk. Gul base, liter, kan blandes i ønsket farge.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk.


Fargekart interiørbeis

På utkikk etter Interiørbeis? Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. Vi vet jo at skjønnhet kommer innenfra! Farger til fjellhytte.


Resultatet er en matt og transparent finish, som skaper en rolig atmosfære. Lady pure nature interiørbeis motvirker gulningen av panelet og gir det et varig, naturlig utseende. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Fargekart interiørbeis

MPS Skipsmaling fargekart Om oss Carboline Norge AS har som målsetning å levere kvalitetsprodukter for korrosjons-beskyttelse, tankbelegg og brannbeskyttende produkter over hele verden, basert på kontinuerlig teknologisk utvikling og førsteklasses service. Bestill blant våre fargekart for innemilj. De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl.


TREND- FARGEKART : Du velger fargen, vi fikser resten! RingAlm kan levere alle sine interiørpanel behandlet med transparente beiser etter ditt ønske. Vi kan også levere listverk og utforinger i samme farge som ditt interiørpanel.


Panel behandlet med interiørbeis er et spennende alternativ til dekkende malte flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg