torsdag 16. august 2018

Farger i entreen

Farger i entreen

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Det er snarere et gjennomgangsrom og det første som møter oss når vi kommer inn gjennom døren både hos andre og hjemme. Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene.


Farger i entreen

Mange har sine favoritter blant de varme fargene, andre ønsker farger med mer trøkk og rene klare toner. Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar er blant dem. Han bruker gjerne kraftige farger og fargeglade mønster for å markere stil og. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Aunes kollega Eva Bakurovitz synes at tapetet i entreen bør være en god slitesterk vinyl, med høy vaskbarhet. Et tapet som tåler en barnesko eller ransel som kommer susende, skitne hender, jakker og vesker, smiler hun. Og visst finnes mange slike. Jeg hadde lyst til å jobbe med farger ton-i-ton i dette lille rommet, da små rom ofte tåler overraskende mye farge. I et lite rom kan det være vel så hyggelig å understreke det intime ved liten plass, som å prøve å skape en illusjon av plass som ikke er der (for eksempel ved å male alt hvitt).


Velg derfor en farge som gir en god velkomst, og som er personlig. Klær og sko som er synlige i entreen , er med på å skape liv og gi rommet farger. Entreen er mer enn bare en passasje. Derfor kan det være lurt å velge lyse og lette farger som gir ro, og som er med på å gjøre rommet større.


Tak, vegger, pipe og dører. Det florerer av ideer, har gjort i mange år, de skifter ofte hehe (som alt annet) tapet, farger , møbler…Hva jeg lander på vil tiden vise, foreløpig nyter jeg bare synes av andre nydelig ganger og tenker og tenker…hm. Her deler jeg inspirasjon med dere. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.


Farger i entreen

I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Før var entreen rotete og mørk. Familien var lei av den mørke entreen , hvor et kaos av sko og jakker og et roterom under trappen var det første man ble møtt av når man kom inn i huset. De hadde allerede forsøkt å ta bort strietapetet fra veggene, og hadde erstattet tretakene med gipstak. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang.


Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. Forsøk å tenke helhet, og velg farger som harmonerer. Helhet er et stikkor og uavhengig om det er et nybygg eller en brukt bolig, bør du ta hensyn til gulv, innredning og interiør når du skal velge farge. Enten du ønsker farger som går ton-i-ton, eller en mer kontrastrik fargepalett, er det viktig å velge kombinasjoner som harmonerer.


Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Jordnære farger på gulv og tak. Susanna foreslår også at et mørkt gulv er den beste kombinasjonen for lyse vegger. Kontrast mellom vegg og gulv er bra, og et mørkt gulv til lyse vegger skaper en følelse av bredde i rommet.


I det hele tatt er det bra med jordnære farger på gulvet fordi det gir en følelse av stabilitet. I entreen brukes gjerne et vaskbart tapet. Se etter merkingen på tapetet – det bør ha to vaskebølger eller mer, eller beskyttes med en klar, matt lakk.


Vinyltapeter er ekstra vaskbare – noen kan til og med skrubbes. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene.


En lys entré til å bli glad av. En sofistikert fargepalett med selvtillit og dybde for stilsikre hjem. En varm grå nyanse av farger og materialer med bryting av blått, som utstråler et internasjonalt preg. Om du liker det klassiske eller rustikke, er dette en spennende stil å utforske videre.


Farger i entreen

Dersom entreen din ikke er rammet inn av fire vegger, men er som en del av stuen, må den matche innredningen i resten av rommet. Selv om entreen ofte er en liten del av hjemmet, finnes det en rekke muligheter til å la den være en stilfull del av stuen. Du kan for eksempel velge en fin benk, eller stol til å sitte på når du skal ha på sko.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg