onsdag 29. august 2018

Fugemasse fargekart

Fugemasse fargekart

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Silikon, Epoxy og Sementbasert. Byggprodukter For Nordisk Klima. Sjekk ut fugemasse fargekart. Det finnes flere typer fugemasse , og forskjellige varianter. Farget fugemasse er et produkt som kommer ferdig farget.


Det er bare å tilsette vann, så er det klart til bruk. Fargene finnes på et eget fargekart. Her er det bare å slå deg løs og skape magi på badet, kjøkkenet, i gangen eller i inngangspartiet. Der det brukes keramiske fliser, kan du fuge med farger.


Alle våre produktgrupper. Fargekart silikon og fugemasser Merk: Vennligst bemerk at fargekort på skjerm og print ikke kan gjengi de fargede produkter nøyaktig. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av fugemasse.


Perfekt til fylling og tetting av fuger. Kjøp på nett eller i butikk. Norfloor har et stort sortement av fugemasse til alle behov fra kvalitetsleverandøren Mapei. Hos Norfloor er du sikret best kvalitet og lavest mulig pris på fugemasse. Bruk enten grå eller brun fugemasse med fliser som har både varme og kalde farger.


Hvis du ønsker å fremheve den kjølige farger, bruk grå-farget fugemasse. Det er nyttig å ha et par prøver av fugemasse å sammenligne mot flisen. To-komponent dekorativt, syrefast epoxy fugemasse (leveres i farger). Såperester og andre midler vil ikke sette seg fast på fugemassen. Kerapoxy Design kan brukes på alle typer fliser på gulv og vegg, både innendørs og utendørs.


Trenger ikke vedlikehold. Ny maling på vegger, tak og fasade er et enkelt grep du kan gjøre for å friske opp hjemmet. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Fugemasse fargekart

Fargede fuger til fliser, mosaikk. Hell først vann i bøtten, rør så rundt med en visp mens pulveret helles i. Blandes i 2-minutter til en klumpfri masse. Sørg for at både pulver og vann er temperert. Brukstiden varierer på de forskjellige fugemassene, sjekk derfor fugens emballasje for brukstid på valgt fugemasse. Fugemassen er nå klar til bruk.


Et krystallklart lim og fugemasse. Ved liming der limet er synlig, som ved naturstein, collage, etc. Misfarger ikke marmor og annen naturstein. Ypperlig til toppforsegling av glass. God vedheft til de fleste materialer.


Fugemasse fargekart

Miljøvennlig MS-polymer lim, fuge- og tettemasse En patron til alt! Tecerstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon, sanitær- fugemasse , akryl, butyltetting, natemasse og vinduskitt! LATICRETE, LATAPOXY, SPECTRALOCK og LATICRETEs logo er registrerte varemerker tilhørende LATICRETE International, Inc. PermaColor er en Kevlar forsterket vannavisende sementbasert fugemasse som brukes hvor det stilles store krav til. TECer en universal supersterk og fleksibel MS Polymer som kan brukes som monteringslim, tettemasse eller fugemasse på de fleste materialer.


TECer miljøvennlig og næringsmiddelgodkjent, tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR og inneholder ingen ftalater, isocyanater eller skadelige løsemidler. Akrylsparkel Inne Hurtigtørkende og meget sterkt bindende innendørs sparkelmasse med god fyllevne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg