torsdag 30. august 2018

Ferm living vase

Ferm living vase

Ferm Living - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Get ferm living vase. Finn laveste nettpris her. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.


Inspirert av vakre vaser fra Romertiden med en moderne edge. Avrundede former og elegante detaljer kjennetegner vasen som garantert vil bli en flott detalj hvorenn man plasserer den. Fyll den med nydelige silkeblomster fra Mr Plant for en elegant look. Shell pot fra ferm Living ! Bruk den som potte eller vase. Den er også utrolig kul akkurat sånn som den er!


En unik potte formet som et stort skjell, med matt overflate. Vasene er laget av glasert keramikk som gir et røft uttrykk. Vasen er både tidløs og moderne og lar både fortiden og fremtiden smelte sammen. Miks gjerne med flere vaser fra muses serien. Dette er årets store it-produkt!


Ferm living vase

Vi har det du vil ha! Med passion for autentisk og funktionelt dansk design laver vi møbler og interiør, der skaber rum til at være den du er. Gratis frakt og levering innen dager!


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Bendum vase fra ferm LIVING. Vasen er fin både med og uten blomster, og fungerer nesten som en skulptur i hjemmet ditt.


Ferm living vase

De har et skulpturelt og håndlaget uttrykk, og det tidløse og moderne uttrykket gjør at de passer rett inn i interiøret ditt som et minne om fortiden og med et statement om samtiden. Tuck vase fra ferm LIVING , er en unik vase formet i keramikk. Designerne til ferm LIVING , ville oppnå en få fram en perfekt balanse mellom mykt og vakkert uttrykk og et statement - og formet den første Tuck vasen for hånd. Kreative instinkter, en skulpturell form og høyglanset glasur, skapte dette unike designet.


Laget av steingods preget av sin rå tekstur med et organisk, håndlaget utseende. Sortimentet byr på tilbehør til hjemmet, møbler og belysning, hvor alle produktene har et sjarmerende og moderne uttrykk. LIVING trekker på skandinaviske designtradisjoner og retrosjarm – dog med en særegen grafisk kant, som gjør hvert eneste produkt moderne.


Ferm living vase

Fantastiske produkter til både voksne og barn, og til alle rom! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Dansk design produserer blant annet puter, sengetøy, lamper, tapeter og veggdekorasjon. Retro design og god kvalitet kjennetegner dette.


See all the exciting new designs for the home and find inspiration for your interior with an authentic and calm atmosphere. Vasen Talia er en del av kolleksjonen Muses fra ferm LIVING. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN.


Vasekolleksjonen Muses fra ferm LIVING , er laget av glasert keramikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg