torsdag 30. august 2018

Inspirasjon hage

Mer om Hage inspirasjon. Derfor kan humler fly. En myte sier at humler er for tunge til å fly. Vi undersøkte saken, og fant forklaringen.


Skal du planlegge din egen hage eller trenger du inspirasjon til hvordan du kan gjøre mer ut av hagen du allerede har. Jeg er landskapsarkitekt og blogger om min egen hage og andre hager som inspirerer meg.

For de fleste av oss er det vanskelig å se hvilke muligheter som finnes i hagen. Da er det godt å vite at det finnes profesjonelle aktører som kan komme å hjelpe til med å finne gode løsninger som er skreddersydd til din hage opg dine behov. En hage designet av Darren.


Konsepttegninger for en hage. Dette møtet inkluderer tips og råd for hvordan å utnytte potensialet for hagen din. Alt om hage , blomster, planter og uteplass. Nytte, inspirasjon , trender og smarte tips.


Bonytt Rom1Maison Boligdrøm.

Ny blogg for alle hageglade! Da vi tok vår utdannelse i England var det mye fokus på fliser og støpte dekker. Dette er fint, men gir oss ofte problemer i Norge.


Når man etablerer en hage i Norge skal man huske på at vi har mye frost og telehiv i mesteparten av landet. Man sparer seg for mye bekymring ved å velge belegningsstein og heller. Inspirasjon til terrasse og veranda.


Her får du tips til terrasseinnredning, og hvordan den blir til et ekstra rom. Her blir du garantert inspirasjon til å fikse. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig.


Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året. Når mørket slår inn, slår denne seg på. Drives ene og alene på solcelle. Med sver og er derfor egnet også på tykke grener.


Har du glemt ditt passord? Du vil motta en epost med dine brukerdetaljer etter du har fylt ut din registrerte epost. Hei, jeg er Gunnhild er landskapsarkitekt og brennende interessert i hage , form, uterom, planter og hvordan omgivelsene våre påvirker oss.


Botaniske hager og parker i andre land er bestandig interessante å besøke, og Monets Hage i Giverny i Frankrike er ikke minst verdt et besøk.

Våren byr dessuten på mange interessante hageutstillinger og arrangementer. Så nå er det bare å begynne å planlegge. Søk diy concrete på Pinterest og finn masse inspirasjon. Nettsted til inspirasjon både for profesjonelle aktører og private hage - eller terrasse-eiere. Målet er å skape et interaktivt nettsted der amatører møter profesjonelle, og meninger og erfaringer deles.


På den måten får også hvert rom sin karakter og funksjon, noe som skaper en harmonisk og allsidig hage. Et deilig loungeområde gjør det lett å slappe av ute. Sofaene er fra Karmameju, bordet og puffene fra Muubs. Om det har vært tilfeldig og et lykketreff at cottage garden-stilen passer perfekt til en gammel husmannsplass med blondehus, eller om det er på grunn av det at det har blitt en hage i denne stilen er vanskelig å si, ler Helen Fredholm.


Her har hun tatt imot hagelag i vel år. Stein og mur i hage og park. Ryddig innkjørsel i kombinasjon med vakker beplantning.


Du trenger ikke være født med spesielt grønne fingre for å oppnå en frodig, velstelt hage. Du kommer langt med godt utstyr - og noen ess i. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg