torsdag 28. juni 2018

Vakre skapninger

Vakre skapninger

Det er debuten til de to forfatterne. I boken møter vi Ethan som bor i en liten by, Gatlin, i South Carolina. Easily share your publications and get. Vakre skapninger (Innbundet) av forfatter Kami Garcia. Men Lena har skremmende krefter.


Sammen må de to kjempe mot en forbannelse som har herjet familien Duchannes i generasjoner - og innen Lena fyller 1 må hun velge mellom den gode og den onde siden. Ungdomsbøker fra Norges største forlag. Det vakreste Elizabeth Musser. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!


Vakre Skapninger hadde for øvrig kinopremiere i februar. Jeg har ikke sett filmen, det er også tvilsomt om jeg vil gjøre det, for bildene jeg har laget vil jeg ta vare på en stund. I går skrev bloggen IamwhoIam om boken og i morgen er det Imichaelsen sin tur.


Vakre skapninger

Ethan Wate pleide å tro at Gatlin, den lille sørstatsbyen hvor han har bodd hele livet, var et sted hvor ingenting forandret seg. Det skjedde aldri noe overraskende i Gatlin County. Kina – Vakre og unike skapninger. En dag dukker Lena Duchannes opp på skolen, og Ethan Wate kjenner henne igjen fra drømmene sine – bokstavelig talt! I den søvnige, lille sørstatsbyen Gatlin holder 16-årige Ethan på å forgå av kjedsomhet.


Helt til en ny elev begynner på skolen, den mystiske og. Vi har tilgjengelig to tisper og to hanner. Like mye elsket og velkommene til verden alle sammen. Ethan er en tilsynelatende vanlig tenåringsgutt som blir forelsket i en svært uvanlig tenåringsjente.


Vakre skapninger

Lena dukker opp i byen Gatlin da hun flytter inn hos onkelen sin. Pris kr 3(spar kr 43). Se flere bøker fra Kami Garcia. Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.


Leveres direkte via nedlastning. Det finnes ikke overraskelser i Gatlin. Eller, det var i alle. Ifølge Wayne Sumpton har det vært rapportert om lignende hendelser tidligere.


Det har hendt at fiskere som har fått piggrokker har kuttet av halene for å unngå å bli stukket. Dette er historien om Lena og Ethan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg