fredag 8. juni 2018

Franske skodder

Det dekorative formålet er særlig synlig der skoddene faktisk ikke kan lukkes. Vindusskodder som kun er satt fast på veggen ved siden av vinduene er ikke et sjeldent syn. Men flere steder har skodder til vinduene bevart deres opprinnelige funksjon.


Skoddesnedkerne fremstiller skodder og jalousilåger af højeste kvalitet, og i alle mål efter dit ønske, designet efter gamle håndværks traditioner. Skodder Klassic Skodder Standard er vores betegnelse, for den almindelige skodde, der også er kendt som vinduesskodder – eller pynteskodder.

Denne skodde har utallige af anvendelsesmuligheder, både når der skal laves udvendige eller indvendige forbedringer, samt nyskabelser i huset. Skodder har blitt brukt på boliger og bygninger i flere årtider og er kanskje mest vanlig å se om du reiser sørover i Europa. De har blitt brukt til å blant annet dekorere siden på vinduer og dører, men kanskje mest av alt blitt instalert av funksjonelle grunner. Berits interiør, brukt og nytt antikk og retro holder til i topdalsveien 1på Tveit, like utenfor Kristiansand. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Antikke møbler.


Masse inspirasjon og nydelige bilder! Dette med skodder kan du gjøre god butikk på vet du:o) Har fått en gammel og slitt en i hus ( har hengt på huset til mine foreldre). Den skal få seg litt maling og en sentral plass i heimen:o) Ha en fin torsdagskveld.

Skodder gamle franske og danske i træ som har været brugt til afskærmning for sol og varme eller træk og kulde. Nogle er gamle franske eller de kan også være gamle danske. Her har de primært bare skulle fungere som ekstra udvendig pynt på husene. Men alle med charmerende patina!


Flere af skodderne kan sættes sammen som sæt ved. Sælges samlet par skodder med skønneste patina. Vi fremstiller alle former for skodder , herunder pynteskodder, skydeskodder, skygge og ventilationsskodder. Skodderne er fremstillet i det nordiske fyrretræ, mahogni, eg, ask, valnød og teak. Vi laver også jalousi fyldninger som bruges i stedet for fer og not.


Norsk-fransk ordbok fra Ordbok. Vi kan nesten garantere at du får den norsk- franske oversettelsen du er ute etter! Du er da helt fantastisk, tænk du har snedkereret de fine skodder , næsten allene- jeg er så imponeret, og de ser fantastiske ud indenfor dit vindue i soveværelset! Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.


Det finnes en rekke forskjellige stiler av orkan skodder på markedet, inkludert rulle ne trekkspill, kolonial, og Bahama skodder , sammen med storm paneler. Mange butikker maskinvare og hjem forsyne bære disse skodder og installasjonsutstyr til, og det er også mulig å bestille dem direkte fra produsenter og leverandører. Danmarks bedste tilbu find den rigtige skodder pris, samt masser af andre gode tilbud lige her!


Klik her ind og se mere!

Den franske stil er særlig populær her i Norden, hvor man med brugskunst har mulighed for at skabe en stemning, som ellers ikke er muligt med den moderne, nordiske stil. Der er mange, der vælger at kombinere den franske og den nordiske stil for både at kombinere den lyse indretning med den landlige og romantiske stil. Franske skodder fra FINN. Skodde med fransk vintage deko i jern er her brugt til at sætte foran et vindue hvor solen ofte er generende når den står lavt. Vi hænger et smukt stykke tyndt.


A ller først må jeg bare minne dere om at det snart er trekning i min høstkonkurranse - hvilket passer så godt. Se disse lekre pilar kubbelys champagne med silver HGjør seg virkelig på middagsbordet likeså salongbordet eller der du måtte ønske å ha de. Her kan du finde lige netop dét, som kan være med til at skabe rum, atmosfære og personlighed til dit hjem. Unikke ting som ikke laves mere, men som har kvalitet og sjæl, som er værd at bevare.


Alt i butikken er håndplukket, og stilen går fra den hyggelige franske landstil til den mere rå industrielle stil, men altid med skønhed for øje. French white patinated double high shutters. These ones measures two times cm. How are those for closet doors? Love the “barn door” hardware and using antique doors.


Would take a room with tall ceilings.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg