mandag 18. juni 2018

Liten bord

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp bord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Se ukens gode tilbud nå.


Her finner du vårt store utvalg av sofabor konsollbor brettbord og hjørnebord. Et bord frisker opp rommet uansett. Sidebord kan både være praktisk.


Og så får kaffekoppen din et nytt sted å henge.

Et skrivebord i lyse farger gir et lettere uttrykk til rommene dine, og det blir ikke et blikkfang i rommet. Et mørkt bord gir en hardere look, som gjør de lysene fargene som vanligvis dominerer hjemmekontor tydeligere. Bord er kanskje de viktigste møblene i et hjem. Vi benytter oss av bord i kjøkkenet, ved siden av sengen til bøker og ved sofaen til popcornskålen. Hos oss kan du velge blant alle tenkbare bordtyper, fra stilige kister til sofabor TV-møbler og sidebord.


Det riktige TV-møbelet gjør det enda hyggeligere å samles foran TV-en. Med et flott TV- bord blir ikke TV-en kun en nødvendighet, men også en av innredningen og en samlingsplass i hjemmet. Rundt bord er spesielt godt egnet for sosiale måltider eller aktiviteter ved bordet.


Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten. Vi har også rundt bord med illeggsplate slik at du enkelt kan få mer plass. Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.


Lite bord til liten plass. Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det. Sett flere sammen som en hylleseksjon langs en vegg eller la det stå solo på kjøkkenet.


I vårt store utvalg billige kjøkkenbord finner du bord til både små og store hjem og anledninger. Til små boliger og hybler har vi klaffebor også kalt klappbor som du kan henge på veggen.

Flere av våre uttrekkbare spisebord har ileggsplater, bordplater og klaffer som kan kjøpes separat. Hvis du spiser ofte foran TV-en er det for eksempel en god idé å plukke ut et sofabord som er litt stort, og hvis du har en liten stue kan det være fint med et litt mindre sofabord. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede bord. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement.


Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av. Utendørs bord og stoler for uteplassen.


Nå har tiden kommet for å sette i stand områdene utendørs. Europris har et stort utvalg av hagemøbler og utstyr som vil gjøre din hage til en liten oase, og hvor du virkelig kan nyte sommeren ute. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord.


Fjernkontroll gir enkel betjening. Et lampebord er veldig funksjonelt, men tar likevel svært liten plass. Det passer bra på de fleste steder i hjemmet, og kan holde flere gjenstander på tross av størrelsen.


Da kan det være lurt å kjøpe et billig lampebord fra Trademax. Vi har et stort utvalg av praktiske TV- bord som gjør det enkelt å skape et stilrent uttrykk uten synlige ledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg