tirsdag 5. juni 2018

Skohorn magnet

Finn skohorn i vårt brede sortiment av tursko, sandaler og støvler fra kjente merker. Brutalt sterke magneter. Kjøp dem hos Coolstuff!


Norges største utvalg av magneter og magnetiske løsninger for både private og bedrifter. Bredt utvalg av magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe. Menu skohorn Shoe Horn, designet av Charles Wilson, er mer enn en praktisk bruksgjenstand - den er elegant, har en vakker buet form og er som et kunstverk på veggen i entreen!

Shoe Horn er produsert i rustfritt stål og har et diskré magnetfeste som gjør at det alltid henger trygt på sin plass, klart til bruk. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av hus. Gjennom flere år har Zack vært blant Europas ledende leverandører av spesialisert rustfritt stål.


Skohorn -design skohorn -div. Form och funktion är ledorden för detta stilrena skohorn. Magnetisk monteringsfixtur ingår.


Så, hva med et skohorn med magnet ? Det lange skaftet gir god hjelp når du skal ta på deg skoene.

Oppbevar skohornet lett tilgjengelig på en krok. Hvis du derimot skal bruke skohornet under reisen, se etter en kort og kompakt-et skohorn som passer i kofferten, treningsposen eller lommen. Ta vare på skoene dine. Og de vil ta vare på deg! Enten du bruker skohornet ditt til klessko, tennissko eller støvler, investerer du i helse og levetid på skoene dine.


Lite og praktisk skohorn av høy og solid kvalitet, som passer i lommen din. Beste skohorn , skoskje og skojern. Med magnet , langt og kort. Hos oss finner du anbefalinger til de beste skohorn.


Et must i entreen – skohornet som henger på plassen sin og tåler å bli brukt. Riktig så fint er det også. Kommer i to deler, hvor hornet henges på knaggen sin med magnet. Elegant skojern fra Blomus i matt stål som festes til veggen med medfølgende magnet. Beskrivelse: Editors note: Et skohorn som passer både for deg som vil ha et lengre håndtak for å slippe å bøye seg for mye og for deg som lever ette reglen ”Less is not more”.


Uansett så er dette skohornet både vakkert å se på og praktisk å bruke. Bli den første til å omtale dette produktet. Søk etter skohorn på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på skohorn fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Baradesign skapades för att vi – precis som du - älskar heminredning och design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg