fredag 1. juni 2018

Lag ditt eget smykke

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Vi har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å få laget akkurat det smykket du alltid har drømt om. Hvis du ønsker kan du også levere inn egne smykker eller stener, og vi kan sammen komponere ditt unike drømmesmykke.


Lag ditt eget smykke

Ved å ta i bruk nye muligheter kan våre gullsmeder lage en 3D tegning av det du ønsker å få laget. I tillegg har vi også en meget dyktig gullsme Dag Sandberg, som kan lage smykker ut i fra gammelt gull eller nytt etter ønske. Design ditt eget smykke Alle liker vi å føle oss litt spesiell, det lille ekstra som skiller oss fra andre. Det som gir en egen identitet og gode minner, noe unikt som vi kan gi videre til våre barn.


Drømmer du om å designe ditt eget smykke ? Lag ditt eget krafdyr- smykke med Mouschka. Eller kanskje du ønsker å designe en forlovelsesring eller giftering til din kjære? Nå kan du lære å lage ditt eget.


Lag ditt eget smykke

En mala er et halskjede - en perletråd - og et åndelig smykke. Malaen er vakker å se på og et verktøy å holde i hendene når du mediterer. Malaens hensikt, foruten å være et smykke fylt med minner og symboler, er å guide deg i det daglige og minne deg på ditt spirituelle liv. Jeg utarbeider et forslag ut ifra dine ønsker. Det er viktig for meg at du skal ha et klart bilde av hvordan sluttresultatet vil bli.


Navnesmykker og bokstavsmykker - her finner du nydelige personlige smykker med navn! Smykkene graveres med navn og or skap en helt unik gave av edleste slag som varer evig! Noen ganger kan det i så fall lønne seg for deg å prøve å selge smykket, f. Vi kjøper ikke edelstener. Hvis du leverer inn smykker med stener vil vi demonterer stenene skånsomt, slik at du kan bruke de dersom du ønsker å få laget ditt eget smykke , eller ta vare på dem til en senere anledning.


Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. DNA til sitt avkom under reproduksjonen, og fordi de dermed viderefører sine egenskaper. DNA finnes i cellekjernen i kroppen vår, og har en dobbel helix struktur. LAG DNA SMYKKE Når vi nå skal lage DNA smykke , skal vi først samle inn celler fra innsiden av kinnet.


I over 1år har David-Andersen designet utallig flotte smykker. Våre gullsmeder håndlager de vakreste smykker med diamanter og andre edelstener, og kan lage et helt unikt smykke på bestilling for deg som ønsker noe helt spesielt. Designprosessen starter med din ide eller tegning som vi lager en 3d modell fra.


Lag ditt eget smykke

Isoler ditt eget DNA og lag smykke av det Norunn K. Sett alkoholen i fryser (fordel gjerne i ml-rør med skrukork slik at det lett kan fordeles på gruppene). Lag enkelt ditt eget mobildeksel eller skin med vårt unike designverktøy. Brett et smykke - spar 1kroner til BSU!


DESIGN DITT EGET SMYKKE - FRA IDE TIL VIRKELIGHET Vil du at smykket skal ha en historie, kvalitet og et solid materiale som har mange år i vente? Har du glemt kontoen din? TIPS - lag ditt eget SMYKKEVINDU Hei folkens og God Aften i stua. Denne gangen ble det en litt mere sukkersøt sammensetning på smykkevinduet mitt.


Lag gjerne en tegning om du får til, og send den til oss. Tabben som kan gi deg eldre hud. Det dukker stadig opp nye kreative metoder å lage smykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg