mandag 4. juni 2018

Fargekart beis

Finn fargekart utvendig beis. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere.

TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.


Fargekart for levende panel. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.


LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.

Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner. Beis - en levende overflate.


Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra. Bestiller du samme farge på ulike dimensjoner eller fra ulike produksjonsserier vil fargen kunne oppleves forskjellig. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. I vårt fargedkart finner du forskjellige farger beis , fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt.


Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket. Blandes i de aller fleste farger. Tjæralin beis får du også i en matt variant.


Huset er ikke ferdigbehandlet før grunnmuren er malt, og du vil ofte oppleve at murfargen er den viktigste tilleggsfargen du velger.

Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. I dag lanserte vi et nytt fargekart for LADY. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Jotuns nye transparente beisfarger framhever naturens egne materialer og struktur.


Jordfargene er inspirert av både nordisk og mer eksotisk treverk og glir godt inn i omgivelsene rundt huset. Trebitt Oljebeis gir treet nytt liv og skaper et enkelt, stilrent og naturlig uttrykk. Staffasjefargene i kombinasjonene ovenfor er.


For ingen ønsker å beise hvert år, selv om jobben er så enkel som mulig med Butinox Oljebeis. Den trenger ingen grunning, kun tørt og rent treverk. Bare naturen selv kan skape den vakre strukturen du finner i overflaten av et kledningsbord.


Med beis får du en transparent film hvor treets naturlige struktur er synlig. På nytt ubehandlet panel, er behandling med oljebeis en god start. Treets struktur er fortsatt synlig, oljebeisen impregnerer treverket godt og du får sjelden problemer med avflaking som mange strøk med dekkende maling kan føre til. LADY fargekart med lameller som viser ton-i-ton og vakre kontraster.


Sett sammen farger fra samme rad eller kolonne. Den helt unike fargeopplevelsen får du med vår nye LADY Pure Color, som er enda mattere enn før, for å gi et mer eksklusivt utseende. Bruk fargene til å sette en stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg