fredag 15. juni 2018

Espegard bålpanne 50 cm

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Se alle våre bålpanner.

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Finn Espegård Bålpanne. Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.


Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt. Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Diameter 50cm, Grillrist, Oppheng til. Fyrfatet leveres med to gnistfangere og to avlastningsbord i eik. Fyrfatet har bevegelig opphengstårn. Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.


Espegard Gnistfanger til Bålpanne cm. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Den bestårav ei panne hengenede i kjetting på tre solide bein. Bålpanna har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundttoppen.


Beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna står støtt. Det har foldbare bein, medfølgende grillrist og har en diameter på cm. Uansett om du skal langt avste eller bare over til naboen, er dette.


For deg som først og fremst er ute etter den gode bålkosen. Bålpanne er også en mer portabel løsning der beina er delt i tre for å ta mindre plass. Ypperlig når du skal på tur.


Levert i soli oljet trekasse med låsbeslag.

Pakken innholder: Bålpanne 6 Bålpannelokk 6 Gnistfanger 6 Sidebord 6 Suppegryte L, Grillrist 6 Kaffekjele 2. L, Popcorngryte, Steikehelle, Opphengskjetting, Glosamler og Bålpannetrekk for beskyttelse når bålpanna ikke er i bruk. Stativet er laget i smijern og består av føtter og en grillrist til å ha stekepanne eller kokekar på. Her kan du enkelt koke og steke over bål. Reviews Jeg fikk en Stekepanne fr dere til jul. Et stort og fleksibelt fyrfat med mange muligheter.


Fyrfat er laget i svart varmebestandig lakk og kan brukes hele året. Kommer med grillrist i. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein. Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden.


Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget. Bena kan reguleres etter underlaget slik at bålpanna står støtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg