mandag 4. juni 2018

Morgendis jotun

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Vil oppleves som kjølig og litt blålig utendørs. Select another country for your data sheet. Stillinger hos Jotun. Min liste () Mit abonnement (0).


Matchende farvekombinationer.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Marine, Protective and Powder Coatings. Jeg har morgendis på en vegg i stua, kvm, og der gir den ikke noe påtagelig blåskjær. Men farger er som allerede skrevet over her ikke særlig selvstendige, de tar i veldig stor grad opp i seg og påvirkes av omkringliggende farger.


Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå. Den er noe friskere i uttrykket ettersom den er lysere. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Bestill varer på maxbo.

Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! I alle de andre stuene pluss i både gangen nede og oppe tenker vi å ha den samme gråfargen, men hvilken det skal bli, aner jeg ikke. Nå synes jeg faktisk at den som allerede er i dette rommet er utrolig fin mot både gulv og møbel, men jeg skulle kanskje likt at den var hakket lysere og ikke fullt så kald. Bunnfargen er en mørk, varm melert sauebrun som står seg nydelig mot de kraftige rosa og den friske grønne kontrastfargen.


Koften har en lett innsvinget fasong og fin lengde som kler de aller fleste. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.


Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Både morgendis og tåkedis er bare blanding av svart og hvitt. Slike gråfarger blir (utrolig nok) veldig lett lilla på veggen.


Vi prøvde begge to når vi skulle pusse opp, men de ble altfor lilla for vår smak.

Selger et ubrukt spann med Jotun Lady Balance i fargen tidløs (nyanse av hvit). Evt hvilke farger på gardiner kan være fine til? Vi har malt stuen i Morgendis.


Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet! Har du noen tips til farger som passer til morgendis ? Har ett uåpnet 3-liters malingsspann med morgendis farge fra Jotun. Selges fordi vi valgte en annen farge.


En lysere nyanse på veggene vil gi en mer åpnende effekt og passer godt til mørkere gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg