onsdag 13. juni 2018

Hvite knagger

Knagger, knaggrekker, skohyller m. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen. Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt.


Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.

Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Svært god dekorasjon kan sinnstilstand den beboere til en lykkeligere person. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. I tillegg til puffer, trekasser og knagger har vi en haug med annen småoppbevaring. Store og små kurver i filt, flettede kurver, magasinholdere og skittentøyskurver er også kjekke å ha når man trenger litt ekstra orden og oppbevaring.


Små kurver fungerer utmerket som sorteringssystem på ditt kjøkken.

Rask levering og personlig service. Skruekroker, kroker med øgler, lampekroker eller bildekroker - her finner du alt av kroker. Velg pakker med kroker som er beregnet til akkurat det du holder på med.


Hvite knotter Her finner du et stort utvalg hvite knotter til kommoder, kjøkken, skap, garderober, barnerom mm. De mest populære er ensfargede hvite knotter, men det finnes også de med grå innslag for en svak ekstra nyanse, eller om du f. Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere. Smart henger som hektes over døren - gir plass til oppbevaring. Kjempefine, hvite treknagger formet som blader fra A Little lovely Company. Disse trendy knaggene passer inn over alt!


Knott med rosa og hvite striper. Gi et gammel møbel et nytt liv med et strøk malimg og nye knotter. Nettsiden til Kontorsentret Moderne Stålkontorer AS. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Dette sidebordet er en del av den nydelige Kabino serien som Simon Legald har produsert for normann COPENHAGEN.


Kabino er en enkel og mangesidig skjenk med ett skandinaviskt og eksklusivt utseende. Flott, gammeldags hylle med knagger Flott, hvit hattehylle i fransk landstil som har en skjønn patina med en lekker, rustikk finish.

Her har du en virkelig fin og praktisk hattehylle fra Ib Laursen med knagger , laget i den skjønneste franske landstil og vintagestil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg