mandag 18. juni 2018

Hus farger

Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Til hver hovedfarge gis konkrete anbefalinger om passende farger for staffasje, grunnmur og terrasse. Aldri har det vært enklere å gi huset en harmonisk helhet. Våre vakre utendørsfarger er tatt frem for moderne fasadeprodukter, men som også kan la seg inspirere av tradisjonelle pigmenter. Ved hjelp av maling og farger , kan du påvirke om huset oppleves.


Hus ved skogen er mer utsatt for begroing, og hus ved veggen mer utsatt for forurensning og trafikkstøv og det kan kanskje lønne seg å velge en mørkere husfarge som ikke vil fremheve dette.

Tips om sterke farger på hus. Om du velger mørke eller lyse farger , er det viktig å være klar over at også fargens intensitet påvirker hvordan huset oppfattes. Nytt hus med grå vegger-Da vi kjøpte huset i høst, var alle veggene malt lysegrå.


Jeg liker det moderne og enkle, men jeg vil samtidig at det skal være koselig, forteller Andrea Gravningen. Derfor valgte jeg å tilføre mer farge i de ulike rommene. Jeg liker farger som er duse og litt skitne, slik som alle fargene jeg har valgt er. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.

Våre byer og tettstedet vokser, og arkitekturen og omgivelsene blir stadig mer komplekse. Hvem skal reetablere det vi mister? Hvem skal skape ny fargekultur? Farge som spesialområde 31.


Vi må satse på teamwork. Store hus kan med fordel males mørkere farger. Store, helt hvite hus kan lett bli litt ruvende og kontrastfylte til omgivelsene. En hvittone trenger ikke brekkes mye for at den plutselig føles mykere og mer omgjengelig. Uansett ser vi stadig at flere velger mørkere farger til huset i disse dager.


Du kan bruke farge for å fremheve og skjule detaljer, for eksempel vil sorte detaljer ramme huset inn, mens hvite detaljer gir en klassisk tilnærming. Det kan være smart å prøve fargen på en plankebit før du setter i gang med malingsjobben. I funksjonalismen brukes en rekke farger på hus. Toetasjes hus hadde ofte ulike farge på etasjene. Det er ikke så lett å finne klare tendenser.


Ellers var avdempede, lite mettede farger brukt: blekgult, tomatrødt, eplegrønt, men også sterkere farger som sitrongult, oransje og skarp blått. Mange skifter farge på huset i sommer, og fargehandlere begynner å merke at trenden med hvite og grå hus avtar etter en lang fargeløs epoke. Ja, interessen for farger er økende, og det er bra, for vi trenger farger.


Også her til lands har grønne farger vært in en stund.

I tettbebygde strøk vil naboen din se huset ditt oftere enn deg selv, og det er viktig at fargene ikke slår hverandre ihjel. Husets omgivelser er det viktigste og sterkeste elementet ved valg av farge på huset. Historiske farger på historiske hus ! Spennende, annerledes og helt perfekt! Med de mørke kontrasterende fargene til den okergule veggen har man fått tilbake dynamikken i fasaden.


Og det er derfor naturlig å bruke dette på en. Råd om farger på hus. Byantikvaren gir råd om farger.


Både eiers ønsker, historiske farger og balansen i nabolaget spiller inn ved valg av farge. Blomster og botanikk preget mønstrene, men i klar harmoni. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg