onsdag 20. juni 2018

Speil helfigur

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Sjekk ut Speil Helfigur. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. PJ IMPORT AS - Powered by Mystore.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.

Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Et baderomsspeil bør også ha tilpasset belysning, slik at det man skal analysere i speilet er godt opplyst. I entreen bør speilet være langt, slik at man har mulighet til å betrakte seg selv i helfigur før man går ut døren. Denne kategorien inneholder både sminkespeil og speil for toalettbor gjerne med vinger. I tillegg finner du helfigur speil også kalt Cheval speil.


Dette er speil som er glimrende til å bruke ifb med kjoler og sko og hvor helningsvinkelen på speilet , enkelt reguleres fra baksiden. Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Ny katalog - mange nyheter! Nydelig helfigur speil i ribbedesign.


Champagnefarget speil. Ribbedesign og strukturert overflate.

Et flott og prisgunstig speil til. Flexi Innredninger AS leverer speil etter mål, i alle formater. Hos Unoliving finner du et stort utvalg av speil til boliginnredningen i mange forkjellige farger og former. Vi tilbyr både runde, ovale, firkantet og asymmetriske speil. Derutover er det speil med de mere særpreget fasonger, det gir noe unikt til innredningen og samtidlig enkelt kan pynte en kjedelig, hvit vegg opp.


IKEA - HOVET, Speil , aluminium, Kan henges horisontalt eller vertikalt. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. Monteringsbeslag er inkludert - forhindrer at speilet glir på gulvet om du velger å stille det opp mot veggen. Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses.


Opphengsbeslag er inkludert. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg