onsdag 27. juni 2018

Farge på huset

Mange som skal male huset , har noen tanker om hva slags farge de kan tenke seg. Det man ofte ikke tenker over, er at det kan være smart å tenke over om man ønsker en lys eller mørk farge , før man bestemmer selve fargen. Lyse og mørke farger styrer nemlig i stor grad hvordan huset oppfattes, som igjen styres av omgivelsene rundt. Det har aldri vært enklere å finne riktig farge til huset.


Farge på huset

Se vårt nye digitale fargekart for utefarger – og finn din farge. Huset er vår viktigste eiendel. Og når vi skal igang med malejobben, ønsker vi å finne den perfekte fargen, og ikke minst en maling som beskytter godt og lenge. Nå har Jotun laget et stort digitalt fargekart. Uansett ser vi stadig at flere velger mørkere farger til huset i disse dager.


Maler dere huset med Jotuns beste utendørsmaling, Drygolin Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder farge og et nymalt utseende i årevis. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem.


Mange skifter farge på huset i sommer, og fargehandlere begynner å merke at trenden med hvite og grå hus avtar etter en lang fargeløs epoke. Ja, interessen for farger er økende, og det er bra, for vi trenger farger. Når du skal endre farge på huset trenger du to strøk maling eller dekkbeis.


To strøk kan høres veldig tidkrevende ut, men idag finnes det produkter som tørker fort også utvendig, slik at du kan ta en vegg to strøk på en dag (hvis været tilsier det) Og de produktene som tørker fort er faktisk de beste. De holder best på farge og glans. Vi håper du finner inspirasjonen du leter etter, og ønsker deg god arbeidslyst!


Farge på huset

Med Butinox Futura sin års skriftlige garanti på farge og glans for hele huset , er det heldigvis en stund til neste gang du trenger å male huset. Noen som bor i rekkehus eller ulike former for borettslag kan ikke selv velge hvilken farge de vil ha på huset. Hvilken farge skal du ha på huset ? Styr unna trendfella, og se heller på helheten huset er en del av og hva du liker. Da finner du fargen du vil trives med lenge.


Det er ekspertenes tips til deg som er usikker på valg av farge. Mange huseiere planlegger i disse dager å male huset – kanskje i en helt ny farge – og det er nettopp en liten nyanseforskjell som kan utgjøre hele forskjellen. Heidi Sørensen, mener at man bør være forsiktig med å male huset hvitt.


Aldri vært enklere å finne rett farge til huset. Og når man skal igang med malejobben, ønsker man å finne den perfekte fargen, og ikke minst en maling som beskytter godt og lenge. Hva med ny farge på huset ? Farge på huset Slik velger du riktig farge på huset Nabohus, terrenget rundt og hustype er viktig når du skal velge farge på huset. Man legger best merke til det lyse på hus.


Om fasaden er mørk og man ønsker en lys farge til dette, er det viktig at man nøye overveier hvilke deler av huset man vil fremheve, f. Vil man derimot skjule detaljer så kan de tones ned ved å velge samme farge som fasaden eller en litt mørkere farge. Hun synes det er viktig at folk velger farge etter hva som kler huset og omgivelsene. Ta et skritt tilbake og se på hva huset ditt blir sett i sammenheng me sier hun og tenker på nabohuset, omgivelsene og landskapet. Kanskje har du en tanke om at huset ditt skal forsvinne litt inn i naturen rundt deg, sier hun. Ta hensyn til nabohusene.


Velg farge som enten er ton-i-ton, nyanselike eller som står godt til nabolagets farger. Finn ut hva som fungerer best for ditt hus! Fremhev eller skjul detaljer ved å velge riktig staffasje.


Store kontraster øker fokuset. Hei på dere #128578; I disse tider er det mange som skal male huset , gjerne fordi det trengs, men da er muligheten der til også endre farge. Fargebruk utvendig har flere regler enn innvendig. Dvs du må ta mer hensyn. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Vi beveger oss bort nå bort fra hvitt. I følge malingsprodusentene velger vi nå dypere og mørkere farger når vi skal male huset.


De varme, rene gråtonene faller i smak hos de fleste, nesten uansett stil på huset. Ved hjelp av maling og farger, kan du påvirke om huset ditt oppleves som klassisk og stilrent, eller mer sjarmerende og tiltalende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg