fredag 8. juni 2018

Oljebeis

Oljebeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk eller besøk en av våre butikker. Søk butinox oljebeis fargekart. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Gir ingen fiberreisning. Perfekt ved beising av store flater da den er drøy og gir minimal overlappingseffekt.


Alle farger er innbyrdes blandbare. Brukes på nytt eller helt renslipt tre. For å forsterke flaten, brukes Voksolje eller Hardvoksolje. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Oljebeis

Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis. Maling gir en dekkende overflate. Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling.


Beskytter og fargesetter ubehandlet tre innendørs. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler. Den sørger for at beisen trekker inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Mengden pigmenter er liten, og beisfargen fremstår kraftigere for hvert strøk som påføres.


Oljebeis

Oljebeiser (lasurer) har alkydoljer som bindemiddel. Jotun Heftgrunning Universal L. Trebitt Oljebeis inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Ved å beise rett på uten å grunne får Trebitt Oljebeis frem den vakre strukturen og spillet i treverket - samtidig som den pleier og beskytter treverket mot sol, vær og vind.


Herdins Oljebeis er en pigmentert olje som gir en jevn innfarging og en fin overflate. Den trenger ingen grunning, kun tørt og rent treverk. Bare naturen selv kan skape den vakre strukturen du finner i overflaten av et kledningsbord. Kvister og årringer danner et levende mønster, variert i det uendelige. Oljebeis på uhøvlet treverk og strøk på høvlet treverk og tømmer.


Om nødvendig kan sistestrøket utsettes, men må påføres innen år. Treverk som har stått ubehandlet mer enn 4-uker (avhengig av årstiden) skal vaskes og stålbørstes. Beiset treverk: 1-strøk Trebitt Oljebeis. TREBITT Oljebeis gir et naturlig vakkert utseende ved at beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. TREBITT Oljebeis inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid.


Velg riktig oljebeis for ditt treverk. For å beskytte ditt treverk mot inntrenging av vann og andre natur- og værskader, kan du benytte en oljebeis. Oljebeis maling vil gi ditt hjem en flott glans og i tillegg beskytte treverket mot de harde værforholdene i Norge. Har du en laftet tømmerhytte til fjells eller til skogs? Se hvor fint det blir når du beiser en laftet hytte.


Her er tips til utvendig behandling av laftet tømmer. Tømmer fortjener godt vedlikehold! Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg