onsdag 13. juni 2018

Liten leilighet

Liten leilighet

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Spar penger på liten plass.


Liten leilighet

Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Det er Hege Kleins lille leilighet på Sinsen.


Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet. Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å virke større enn den er. Når det kommer til vaskemaskiner kan liten plass være en utfordring, uansett om det er i båten, på hytta eller om du bor i en liten leilighet eller hybel.


Liten leilighet

Heldigvis finnes det vaskemaskiner i et mindre design, men med samme funksjoner som de store. Hvis møblene får Lilleputt-størrelse, ser du med en gang at plassen er liten. Velg heller en riktig god sofa å synke ned i etter en lang uke, og kutt ut lenestoler og stuebord. Et annet tips er å ha små bord på hver side av sofaen eller en gjennomgående hylle bak den, hvor du kan sette fra deg mat og glass.


TV med satellittkanaler og et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, stekeovn, vaskemaskin og kokeplater. Leiligheten ligger i 1. Liten leilighet - senger. Vi har små leiligheter.


Her er det plass for maks (4) pers, med enkelt kjøkken og eget baderom, familie-køyeseng samt en sovesofa i. En kompakt bolig trenger ikke å føles trang. Smart planlegging av plassen fikk Mercedes sin lille leilighet til å føles mye større enn den er. Vi er en liten familie som bor i en liten leilighet i en liten by, men det betyr ikke at vi ikke kan tenke stort, sier hun.


Hvordan kan du få en liten leilighet til å virke større? Av Hannah Grace Taylor, 7. Boligstylist og blogger Elisabeth Halbjørhus (29) sverger til speil, lys og fondvegger for å få små rom til å virke større. Foto: Elisabeth Halbjørhus. En liten , men luftig leilighet med industrielt preg.


På stuen er der sovesofa. Den billigste utleieboligen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer? På FINN finner du hele leiemarkedet - med leilighet , enebolig, rekkehus, hybel og rorbu til leie.


Har du så liten plass at du trenger en sofa som kan trylles om til seng, så velg i hvert fall en skikkelig fin som denne i rosa! Da bør du muligens satse på en smal oppvaskmaskin eller komfyr. Trenger du et spisebor bør du satse på ett som ikke er altfor stort, men som kan utvides.


Like ved Askøy-broen Sundby Hvorupsvei,. Nytt rekkehus Banktjørnhaugen 16A, Os. Og for en leilighet på bare kvadratmeter mer så må man legge enda en halv million på bordet, hevder Larsen.


Megleren, som selger mange småleiligheter, innrømmer at han aldri har vært borti en så liten leilighet som dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg