mandag 25. juni 2018

Høy bikinitruse

La Redoute Collections Plus Formende, høy bikinitruse. Høy bikinitruse med formende effekt. Materiale og detaljer Materiale: polyami elastan. Bikinitruse med strandskjellmønster med høyt liv og høy skjæring.


Denne varen er en del av designsamarbeidet vårt med det svenske moteselskapet By Malina.

Velg en bikini med farger som får deg i godt humør og som har en passform du føler deg vel i. Se vårt utvalg bikinier og kjøp din favoritt her. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste tilbudene og nyhetene innen undertøy. Flott struktur i materialet.


Dekker godt og har fine folder over magen, som kan virke kamuflerende. Svart bikinitruse med jacquardmønster og høy , nedbrettbar midjekant. Kan styles fint med matchende overdel for en komplett og fin look.

Et annet godt tips, hvis du er liten, er å velge en bikinitruse med høy skjæring. Det gir inntrykk av lengre bein. Finn snittet og stilen du er komfortabel i og som passer ditt bruksområde. Strømpebukse fra kvalitetsmerket Wolford. Elegant høy bikinitruse i klassisk snitt, som gir god dekning foran og bak.


Ugjennomsiktig, selv i vannet. Nydelig heklemønster med belteffekt på midjen. Den høye midjen holder magen i sjakk, mens det klassiske snitt gir den et feminint utseende. Det finnes mange ulike fasonger (med høyt liv, shorts, med skjørt osv.) og mange ulike uttrykk. Bruk filtreringen for å finne den perfekte underdelen til deg, eller sorter etter tilbud for å finne best.


En helfôret bikinitruse med trykt mønster, høy midje og halvdekkende bak. Flatterende bikinitruse med høyt liv og fin drapering i sidene. Elastisk liv og elastiske benåpninger.


Trygg levering Sikker betaling. Fôret foran og i skrittet.

Binitruse til dame i et bredt utvalg av modeler,. Velg blant vårt store utvalg av bikinitruse – med høyt liv, skjørt eller i de populære fargene leopar hvit, svart, gronn og mange flere. Hold in bikinitruse med høyt liv har for som virker formende på midje og mage. Svart nøytral farge, som passer til det meste, så her er det bare å ta for seg blant utvalget i tankini og bikinitopper. Sommer betyr bikini, så hvorfor ikke unne deg en ny en?


Hopp i vannet med vårt store utvalg av bikinis i mange ulike stiler, farger og mønstre, fra klassiske, nøytrale toner til sterke sommerfarger. Fra trendy bikinis med høy midje til søte bandeau-, triangel- og push up-stiler – vi har badetøy til alle smaker og figurer. Guttefasongen tilsier at du ikke har så veldig mye former, men en mer rett figuer. Om du ønsker mer former kan du for eksempel prøve deg på badetøy med store mønstre.


Velg også ting som fremhever det feminine, for eksempel badedrakter og bikinitruser med høy skjæring og badedrakt med belte i for å få frem midjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg