fredag 8. juni 2018

Keramik krus

Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Kopper og krus Viser 1-av 252.


Vi lager keramikkprodukter for salg i vår egen gavebutikk, på bestilling fra privatkunder og andre bedrifter, samt premier til lag og foreninger. Vi tar i mot bestillinger på kopper og krus med tekst – navn – dekor – logo. Bestilte produkter sendes over hele landet.

Vi danskere elsker varme drikke. Vi værdsætter en god kop kaffe, te eller varm kakao både om morgenen og om aftenen, men også til middagstid og om eftermiddagen. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Höganäs Keramik Höganäs grunnide har alltid vært den samme: En sterk tro på svensk design, der farge, form og funksjon går hånd i hånd.


Prikker, roser og blader – alt man kan ønske seg! Krus Roses i keramikk. Et krus vi håper du vil bli glad i og bruke år etter år.

Drikk morgenkaffen ut av våre stilige kopper, glass og krus. Vi har kopper i keramikk , plast og resin. Velge mellom flere typer og motiver her! Koselige keramikk krus med matt overflate.


Lokket i tre fungerer også som skål. Velg mellom fargetrykk eller lasergravering som er oppvaskmaskin sikkert som dekorasjonsalternativer. Leveres i Avenue gaveeske. Embla Keramikk er et verkstedfelleskap i Oslo sentrum med stor butikk på gateplan.


Vi er et aktivt verksted som i tillegg til egenproduksjon arrangerer kurs og workshops. Vi demonstrerer jevnlig ulike brenneteknikker på gaten utenfor butikken i Hegdehaugsveien. De ulike delene er enkle men elegante, og passer godt inn i de fleste hjem, uansett fargepallett. Pip Studio Melkekrus Chinese Rose Khaki 2ml.


Lag ditt eget krus ved å legge på et bilde, en logo eller et minneverdig sitat. Personlige kaffekrus er flotte, unike gaver som også egner seg til kampanjer og arrangementer. De er enkle å lage og finnes i hvitt eller i en farge som matcher hank og innside. Ingen minimumsantall.


Den er i fin stand uten merker eller skader.

Vores krus er funktionelle til varme drikke, så du ikke brænder fingrene, uanset om det er et krus med og uden hank, eller det er kopper med blomster der sætte kulør på hverdagen. Det er bare å gå i gang! Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg