mandag 11. juni 2018

Maling til soverom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn maling til soverom hvis du ser nå.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Trenger boligen en liten oppfriskning? Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere.


Mal veggene med den eksklusive matte maling Ambiance Xtramatt. Den matte overflaten gir fargen en ekstra dybde og dermed ett utrolig vakkert uttrykk. Det blir ingen lysrefleksjoner som forstyrrer øyet eller skjønnhetssøvnen din.


VELG EN MATT MALING TIL VEGGENE Supermatte vegger er både elegante og tidløse. I soverommet gir fløyelmatte overflater en behagelig uttrykk uten refleksjoner og en vakker løft til fargen. Det kan være fint å vite at selv om du velger en matt farge, er veggene er avtørkbare. Skal du male trepanel, så bør du benytte maling spesielt egnet for dette formålet.


Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger, som for eksempel rødt.


Med matt maling på soverommet kan du senke skuldrene helt. Matt maling på soverommet - Soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av.


Ikke minst gjelder dette for soverommet ! Det er her vi skal få en god natts søvn og hente inn nok energi til travle hverdager. Mange slapper ekstra godt av i fargenyanser fra naturen. Det går mye i blå og grønne toner på soverommet , og gjerne de litt mørkere valørene. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.


For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Drøm deg bort til eksotiske himmelstrøk med gylne farger og sofistikerte mønster. Prøv å blande flere mønster i farger som går ton i ton, og lek med forskjellige teksturer for et rikt uttrykk.


I spesialprogrammet til serien som går på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverom ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Usikker på hvilken farge du bør velge til soverommet ? Vi har fargerådgivere som hjelper deg med å finne den perfekte fargen til ditt soverom.


Før du går i gang med selve malejobben, uansett om du skal male soverom eller andre rom, må du først fjerne støv og skitt fra kriker og kroker. Ta mål av rommet du skal male før du handler maling. Da er det enklere for de i varehuset å vite hvor mye maling du trenger til ditt prosjekt.


Det kan også lønne seg å ha tenkt igjennom hvilken farge du ønsker å ha på veggene. Enkelte farger kan virke forstyrrende for nattesøvnen, og egner seg derfor dårlig på et soverom. Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger.


Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Det monokrome soverommet til Janne Iversen er enkelt å gjenskape, så hvis du liker stilen, er det bare å løpe til fargehandelen og kjøpe noen spann med hvit og svart maling !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg