onsdag 27. juni 2018

Maritime pynteputer

Vi har til kjøkken, bad og stue. Pynteputer - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Dekorative maritime pynteputer i 1 bomull. Komplett med trekk og fyllpute.

Mannge forskjellige motiver. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende. Til sommeren kan det være fint med lyse sofaputer i bomull eller lin, mens til vinteren og jul kan mørkere farger og tyngre stoff som fløyel være en fin fornyelse. For å fornye sofakroken kan en sofapute matches med for eksempel pledd i tilsvarende farger.


Norges største båtutstyrskjede. Arendal, Bergen, Fredriksta Stavanger, Kristiansand og Oslo. Maritim Fredrikstad Maritim Båtutstyr Fredrikstad holder til i samme gate som Østfoldhallen og deler bygg med Staples. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med eller.


Hos Laura Ashley finner du puter til alle tenkelige bruksområder, om det er på hytta eller hjemme du ønsker en forandring. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Du endrer enkelt interiør, stemning og uttrykk med bruk av tekstiler og især puter og pledd. Hva med å kombinere en ensfarget fløyelspute, med en eksklusiv brodert silkepute ? Vi tilbyr interiør til stuen, soverommet, badet og kjøkkenet av høyeste kvalitet. Oppgrader hjemmet ditt i dag.


Gratis frakt og retur! Enten du ser etter pynteputer generelt eller nye puter til sofaen spesielt, hos Princess finner du et stort utvalg av farger, former og mønstre. Flere av putene er laget med trekk i slitesterk bomull, innmat i fiber, og vaskbart trekk med glidelås.

Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former.


Hos Kid har vi et stort utvalg av puter i god kvalitet, både høye og lave: dunputer, fiberputer, hotellputer og puter med minneskum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg