mandag 11. juni 2018

Jotaplast tak

Jotaplast er en rimelig akrylforsterket interiørmaling for tak. Benyttes som understrøk og toppstrøk i tak av puss, betong, sandsparkel, bygningsplater m. Dette er en takmaling som vil gi deg et nytt rom, helt enkelt og rimelig. Har du en kjeller- eller loftsstue som burde ha fått seg et nytt strøk med maling?


Kanskje en bo arbeidsrom, en hybel eller garasje?

Malingen finnes også for tak. Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat. Glansgraden er blank nok til vegg og matt nok til tak. Helse og sikkerhet Vennligst observer miljø- og sikkerhetsmerkingen som er anvist på emballasjen.


Det er utarbeidet et sikkerhetsdatablad for produktet. Den brukes som understrøk og toppstrøk på vegger av puss, betong, sandsparkel, bygningsplater, vev, papir og m. Tilfredsstiller kravene til miljømerkene Svanen og EU-blomsten. Vanntynnet, matt, løsemiddelfri, PVA-kopolymer dispersjonsmaling for tak.

En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk. Meget hurtigtørkende og luktsvak og brukes på slettvegg. Den kan til nød brukes i taket hvis du vil ha sandpapirfinish! Skal du ha bra resultat på panel må du først vaske med salmiakkvann og bruke maling som er beregnet på panel, helst oljemaling mener jeg.


Selv synes jeg også blir for blankt på takplater. Baronesse Takmatt er en helmatt hvit takmaling til innendørs bruk. Sport og friluftsliv Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker. Ditt søk på jotaplast ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


JOTAPLAST Tak hvit base 10L. Hva vil dere foretrekke? Lady er 2-3x så dyr, er den svært mye bedre enn disse? Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk.


Kjøp på nett eller i butikk. Det er nå det er perfekt tidspunkt for å male tak. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. An economy interior acrylic emulsion paint for walls and ceilings.


Det skal ikke iverksettes tiltak som medfører personfare, eller av personer uten tilstrekkelig opplæring.

Jotaproff veggmaling av høy kvalitet med meget god dekkevne. Produktet er løsemiddelfritt, vannbasert, spruter lite og gir ett pent sluttresultat. Jotun Sens Tak er en svært helsevennlige maling. Den er utviklet i samarbeid med Norges Astma og Allergiforbun inneholder ikke løsemidler og har ingen skadelig avdamping.


Dessuten er den også miljømerket med både Svanen og Blomsten. Normalt får et tak stå uberørt, så det utsettet ikke for slitasje. Grunning er dyrere enn maling. Akrylmaling sitter mer en godt nok. Feilbladinger er veldig rimelig priset.


Latexmaling har dårligst heft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg