fredag 29. juni 2018

Lysestaker

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Lysestaker med god kvalitet og til god pris. Ser du etter et helt nytt design til hjemmet? Oppdag vareutvalget vårt på vidaXL.


Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Rask og sikker levering. Fri frakt over 49-KUNDEKLUBB. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser!


Disse er produsert av krystall,n. Tower lykt med veggfeste. Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt. Flott, rustikk lykt som er. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig.


Handle trygt på jotex. Gjerne bland farger og materialer for å skape et blikkfang og få frem din personlige stil. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design. Lys opp mørke kvelder og sett ditt preg på hjemmet. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid. Hvorfor må det være en spesiell anledning for at du skal tenne noen levende lys og bruke yndlingslysestakene? Du kan skape en koselig atmosfære hjemme når som helst, også på hverdager.


Levende lys gjør alt litt koseligere. Derfor har vi et stort utvalg dekorative telysholdere og lysestaker. Skap en perfekt ramme for et hyggelig middagsbesøk eller filmkveld med fargerike telysestaker i ulike materialer som farget glass, keramikk og metall. Vedlikehold er viktig for å bevare det vakre utseende i sølv lysestaker. Vær forsiktig nå du fjerner stearin, og bruk gjerne en pusseklut 1-ganger pr måned for å bevare den vakre glans i sølvet.


Lysestaker

Kun ekte sølv lysestaker fra kistebunn. Pent brukt, renset og nypolert. Siden den gang har produkutvalget vokst seg fra den klassiske rokokkostil til et moderne uttrykk i ulike metaller.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Sjekk ut Gulvlysestake Til Kubbelys. Finn lysestaker i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Her finner du et stor utvalg av lysestaker fra kjente merkevarer som Kähler, Orrefors og Cleo Home. Se våre lysestaker på tilbords.


Innred hjemmet ditt på en stemningsfull måte med lysestaker og lykter fra RoyalDesign. Velg blant et stort utvalg av trendy, moderne og klassiske designfavoritter – med noe for enhver stil og smak. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Nordiske levende lys i en ren, klassisk og moderne design som blir verdsatt hver dag og elsket for alltid. Mix og match stemningsfulle lysestaker og lyslykter på bord og hyller hjemme. Tente lys er koselig året rundt og forgyller kalde kvelder samtidig som de gir litt romantisk følelse på hverdagene. Vi har et bredt sortiment av pene lysestaker i ulike farger, materialer og modeller.


Vakre lysestaker er med på å skape den lune og gode stemningen i hjemmet ditt. Vi har klassiske lysestaker i sølv og lekre lysestaker i stål fra Georg Jensen. De gjør hjemmet koselig og gir et varmt og stemningsfullt lys.


Lag vakre stilleben på bord og hyller ved å kombinere lykter med vaser og andre dekorasjoner. Hos oss finner du lysestaker og lykter som gjør det koselig både innendørs og utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg