mandag 25. juni 2018

Liten kurv

Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Vanskelighetsgrad: Middels. En liten kurv kan for eksempel brukes som kubbelysholder dersom du tar de rette hensyn på forhånd. Sett lyset i en lysholder av glass for å beskytte kurven fra den åpne flammen.


Med en flettet kurv som lysholder kan du virkelig pynte opp vinduskarmen og få et mykt og behagelig lys på mørke kvelder.

Liten kurv for fleksibel oppbevaring! Ingen problem med dansk oppskrift. Heklet den minste på en liten ettermiddag. Så dette kan muligens bli årets julegaver. Men obs for de som sliter med armer og skuldre.


Kjøp kurv til bagasjebrett dersom du skal laste tungt. Vurder en kurv på styre som et tillegg, hvor du kan ha veska, ryggsekken eller alle de små tingene. Les mer om forskjellen mellom kurv på styre og bagasjebrett her.


Oppskrift på praktisk og fin heklet kurv som er perfekt til å oppbevare alt småstæsj i på barnerommet.

Velg mellom stor eller liten kurv. Enten du trenger en stor, gjennomsiktig boks til oppbevaring av klær eller en liten eske med lokk til å ha smykkene på et sikkert ste har vi boksene for deg. Oppbevaringseskene våre er både flotte og praktiske og kan brukes til så mangt. Kurv for oppbevaring, liten , prikker.


Fullfør garderobeløsningen eller hjemmets verktøyoppbevaring med denne trådhyllen som henges på samme type braketter som vanlige trådhyller (braketter selges separat). Gjør det enklere å holde orden på saker og ting. Lag en søt liten kurv til nøklene, myntene eller andre småting. Eller lag den større og bruk den til skål eller potteskjuler. Bruksområdene er uendelige!


Jeg har jobbet litt med å organisere hekleutstyret mitt. Først heklet jeg en stor håndarbeidskurv til tråden som jeg vil ha i stua. Passer til servering av brødmat og annet tilbehør. Fyll den med flatbrød og sett den på spekebordet. Finner du ikke ditt foretrukne varehus i listen , betyr det at varen ikke er tilgjenglig i varehuset.


Ta gjerne kontakt med MAXBO Kundeservice hvis du likevel ønsker varen bestilt inn til ditt varehus. Svårighetsgrad: Medel. LITEN KURV I JUTE Detalj. Mini kurv i jute med fôr i bomull.


Lukning med justerbar snøring.

Håndtak og skulderrem. Byron Bay kurvserie er håndlaget i Nord-Vietnam. Hver kurv er unik, og produktet vil tilføre ditt hjem eller hytte det lille ekstra. Denne kurven finner du ikke. Afrikansk skittentøyskurv, kurv til oppbevaring.


Varen ble lagt i handlekurven din! Til betaling Fortsett å handle. Kumbakurb liten i strå med sort plast. Nettbutikk med mye personlighet!


Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Flettet kurv i keramikk. Kurven har en stilig usymetrisk form. Endelig kan vi sette i gang med koselige prosjekter, juleverkste pynting og produksjon av hjemmelagde julegaver.


Hvilken farge har din jul? Er den rø grønn, hvit, natur eller rosa? Tradisjon tro, har vi strikket og heklet jula inn i ulike varianter. Lag din egen kurv til juletreet, eller bruk den til å samle julegaver i. Kurv i metall, liten , fra Meraki.


Enkel og flott kurv , fin til oppbevaring av både såper, kluter og andre pleieprodukter på badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg