mandag 4. juni 2018

Jotun slettvegg

En forgrunnet duk som gir en vakkert slett resultat på vegg og i tak. Jotun slettvegg forgrunnet. Marine, Protective and Powder Coatings.


Kombinert med helsparkling er duken godt egnet til å dekke over eldre, mønstret glassfibertapet. Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie, murstruktur etc.

Anbefales til tørre rom for å få fram et ensartet underlag som kan males. Gir god dekk med strøk maling. Har gode armerende egenskaper og kan benyttes både på vegg og i tak. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge.


LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute. Harmoni Slettvegg er en slett fiberduk til alle oppholdsrom i huset. Den er i tillegg ferdig grunnet, noe som gjør den lett å sette opp og lett å ferdigstille.

To strøk med maling er nok! Brukes på slette overflater. Sprekker, hull og ujevnheter må sparkles og pusses før oppsetting. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gir fine skjøter og et pent utseende.


Forgrunnet slett vegg. Kan overmales strøk på en dag. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Hei espenruudKult at du prøver på egenhånd! Det er tross alt sånn man lærer!


Slett tak og taklister maler du med LADY Tak 0 har du paneltak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Legg to tynne lag, og sett sparkelspaden helt inntil strien.


På denne måten bruker du strien som mal, men fyller i alle porene i glassfiberstrien.

Da får du en helt smooth og gipsglatt finish. Maleren hos meg la jotun slettvegg over maltfiskebeinsmønstret strie. Litt usikker på hvor mye han sparklet i forkant, men utvilsomt mye mindre jobb enn om jeg skulle platet osv.


Slik setter du opp overmalbare tapeter som filt og vev YunikNO. En brent, rødbrun og lun tone. Den tilfører interiøret noe naturlig og mineralsk. Disse fargene har en naturlig, avslappende effekt som gir oss velvære og ny energi. Gylne hvittoner kan fort dra seg veldig gule inntil.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg