mandag 11. juni 2018

Maling av betonggulv inne

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Hvordan male betonggulv ? Steg Flaten må være ren, tørr og fri for oljestoffer. På tidligere malt underlag bør flatene rengjøres med f. Trestjerner Gulvrens. Slamhu løstsittende maling , løs puss og all gammel kalk skal fjernes. Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i-KRAFTVASK OG SOPPFJERNER, med etterfølgende skylling med rent vann.


Flatene skal være tørre før videre behandling.

En epoxy er det desidert mest holdbare produktet man kan påføre et betonggulv som skal males. Når man skal male et betonggulv med en 2K maling er grunnarbeid alfa-omega eller så kan man bare glemme å male det. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring.


Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Forside Tapet, farge og maling Male betonggulv og murgulv ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Den fordeles med korthåret rull.


Mal vått i vått, ellers risikerer du nyanseforskjeller. Som regel kreves det to strøk maling.

Sørg for god utlufting. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.


Maling som er spesielt for betongvegger er lett å jobbe med. Vi valgte å bruke en stor pensel for å komme godt inn i veggenes ujevnheter. Men man kan like gjerne male veggene med rulle. Om veggene trenger mer enn ett strøk med maling kommer an på hvor mye av betongen som er kommet til syne før en begynner å male, og ikke minst malingens dekkevne. Fjern eventuell betonghud.


Stålslipte betonggulv bør maskinslipes før maling. Rør grundig i spannet. Maling er i stand til å transformere kjedelige, tradisjonelle betonggulv i fargerike designelementer som utfyller enhver dekor stil. Som vegger, betonggulv krever rensing før de er malt for å fjerne fett, smuss og skitt buildup, som hindrer maling obligasjons til betong.


Rengjør betonggulv før maling ved hjelp av en kraftig rengjøringsmiddel. Nordsjø har et impregneringsprodukt som heter Lithurin, som er egnet til denne behandlingen. Produktet er ikke vanlig handelsvare, men det kan bestilles der det maling selges.


Flis er også et godt alternativ, men her er utfordringen å få flisene til å sitte gjennom vær, vind og temperatursvingninger. Et betonggulv er ikke det letteste man kan utsette en bygningskonstruksjon for, hvis den ikke allerede er bygget i betong. Derfor må bygningen vurderes av fagfolk før man setter i gang prosessen.


Jo større gulvflate jo mer kreves av underlaget. Underlaget må være svært stabilt, ellers vil betongen kunne sprekke. Oppbevaringen løste jeg ved å tegne skap som er skjult inne i veggen, over vasken med speil på – og ett litt større med plass til håndkler på en av de andre veggene. Høyttrykkssprøyting av maling gir et billig og bra resultat. Har man valgt å benytte betongelementfasader, males disse som oftest på betongfabrikk.


Maling kan vanskelig trenge dypt inn i tett betong. Et nystøpt betonggulv inneholder en del vann, og skal ikke males med vanlig maling - bruk heller en tokomponents epoksy. Du kan også velge å gå for rent epoxybelegg på betonggulv. Dette gir en spesielt glatt og blank overflate. Også av stor betydning er mengden avforbindelseselementer i den samlede sammensetning.


Sigural 2-komponent epoksy maling til betonggulv. Hvis dette tallet er høyt nok, vil malingen for betonggulv ikke løsner selv etter 5-års aktiv tjeneste. Typer av maling for betonggulv ↑ Epoxy maling for betonggulv ↑ Dette stoffet gir en solid beskyttelseoverflaten for en lang tid. Hus, hage og oppussing: er det noen som har tips å komme med i valg av maling. Det bør være maling som greier å feste mot det også.


Du må nok lukke rommet helt og stå inne i det en stund før du skulle mereke at du ble påvirket av gasser. K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg