onsdag 27. juni 2018

Engangskopper

Engangskopper

Pappkopper med logo i valgfrie farger, kvaliteter og størrelser. Europris har engansservise til lav pris. Vi har stort utvalg av papirduker, partyartikler, stekeposer og folie. Engangsartikler – papirduk, engangstallerkener, engangsglass og engangsbestikk.


Dekk på med engangsartikler når du vil gjøre det praktisk å ordne en fest. Engangskopper er en praktisk løsning ved sammenkomster som blir holdt utendørs. Vi har engangskopper til både store og små anledninger.


For deg som foretrekker det fargerike alternativet har vi for eksempel kule ananaskopper til Hawaii-festen. Slukk tørsten og tem sulten på kontoret ditt ved hjelp av Staples’ utvalg av catering-, drikke- og kjøkkenutstyr. Kaffe, te og kjeks er nøkkelen til et godt.


Alt til fest og party. Kostumer, udklædning og dekoration og pynt. Men for alle oss andre som vil gjøre det enkelt for oss selv, finnes det noe praktisk som kalles engangskopper. Personen som oppfant dette må også ha gått lei av å stå og vaske opp i evigheter.


Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Hvis du i snitt bruker en vanlig porselenskopp to ganger eller mer før du setter den i oppvaskmaskinen, er den mer miljøvennlig enn engangskopper - som kun blir brukt én enkelt gang før den havner i søpla. Er du ekstra kaffetørst og bruker samme pappkopp opptil flere ganger, er dette faktisk det mest miljøvennlige alternativet. Mens engangskopper gir mye avfall, og høyt energiforbruk i produksjonen sammenlignet med f. Så, hvis man tar hensyn til alle tenkelige og utenkelige faktorer: Hva er mest miljøvennlig?


Engangskopper

Noen har forsket på dette. Vi tilbyder et stort sortiment af papkrus, kaffebæger, tallerkener osv til engangsbrug. Stort udvalg af bio papkrus og emballage. Køb det du mangler her! Bestikk, fat og tallerkener - naturen dekker bordet.


Velkommen til Engangs. Ingen vet nøyaktig hvor mange engangskopper som vi nordmenn tar med oss fra kaffebarer årlig. I Storbritannia blir det kastet milliarder engangskopper hvert år, eller kopper per innbygger i året. Og selv om mange tror at en pappkopp kan sendes til resirkulering som papiravfall, sier Syvertsen at den skal i restavfallet.


Engangskopper

PE overflatebehandling. Egnet til alle typer drikke. LES OGSÅ: Kaster 500. For abonnenter) Halv million engangskopper. At studentene ved UiT er kaffetørste, er det ingen tvil om.


Samskipnaden regnet ut at det drikkes så mye kaffe at utgjør nesten en halv million engangskopper i løpet av et helt år. Sport og friluftsliv Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker Investeringsfond Elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg