fredag 29. juni 2018

Teblomst jotun

Teblomst jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Teblomst jotun

Velg et annet land for dine dokumenter. En rødaktig beige tone. Select another language for your data sheet. Skagen – en rødaktig gråbeige tone. Teblomst – en rødaktig beige tone.


Vil kunne oppleves som både grå og beige i fargen avhengig av. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Vi anvender informationen at analysere og tilbyde tilpasset markedsføring i andre kanaler. Mange av Jotuns forhandlere kan nå tilby alle fargene i dette fargekartet som større fargeprøver.


Et stort utvalg av fargene finnes også i Aformat! Fargene i dette kartet er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Leser litt forskjellig. Jotun lanserer Fargesenter i butikk!


Suverene påføringsegenskaper, Nymalt utseende lengst (UV-block), Spesielt effektiv mot svertesopp og gir Extrem beskyttelse. Vi har teblomst i noen rom (uten mye dagslys) og synes den er veldig delikat og lys, men samtidig lunere enn den hvite letthet vi gikk for i stua og spisestua. Forøvrig så kunne jeg ha.


I går kveld gikk stuefargene opp på veggen slik at vi kunne teste den. En meget værbestandig oljemaling med ekstra beskyttelse mot svertesopp og alger, og ekstra god farge- og glansholdbarhet. Dette er SÅ VANSKELIG!


Teblomst jotun

Og hun hadde rett for et halvt års tid siden, da hun fortalte oss om de kommende trendene. Hun mente vi kom til å elske mint. Disse er lyse farger som ikke går mot det gule.


Jeg har lurt på å male om igjen, og da hadde det uten tvil blitt. Anvendes inden viderbehandling på nyt og vejrbidt udendørs træværk kan også bruges på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg