fredag 22. juni 2018

Sminkelys

Gjør deg klar for dagen ved ett av IKEAs flotte sminkebord! Hos oss finner du fine og praktiske makeupbord med oppbevaring og speil. Sjekk utvalget vårt på IKEA. Norges beste utvalg av lamper, rimelig frakt og fri retur.


Bli inspirert i vår nettbutikk!

Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler. Heia,var på Ikea for litt siden og mener jeg så ett par forsjellige sminkelys der. Men husker ikke prisen. Ser iallefall de som har sminkeblogger bruker de,kansje.


E-commerce dedicated to lighting. Selfie light, Video Ring light, or Vanity mirrors? Det finnes mange typer sminkespeil.


Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x.

Syns du november er den tristeste måneden i året? Jeg gruer meg hvert år til november (desember derimot, kan ikke vente!). Lamper og belysning til hele boligen. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke.


Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Studio Lights forvandler ethvert speil til et profesjonelt sminkespeil! Nå kan du alltid ta deg best ut med den naturlige, jevne belysningen som er skarp nok til å. Sminkelys 2w LED til feste med sugekopp på speil eller permanent feste. En lyslenke rundt speilet er ikke bare dekorativt, det gir også perfekt sminkelys.


Dessuten er det jo litt glam over det – Hollywood-stjerne i eget hjem. Lyslenker snodd blant stueplantene gir assosiasjoner til regnskog og ildfluer. Du kommer til å lyse opp som en engel Jeg brukte dagslyslampe som sminkelys før, og det var faktisk en fin start på dagen. Tabiano er en flott lampe til speilbelysning! Kan monteres på baderom innenfor godkjent sone.


Det følger ikke med ledning til denne lampen. Baderomslamper skal monteres av autorisert elektriker. Lave priser og rask levering.

Nettbutikk med eksklusiv Koreansk sminke og hudpleieprodukter. Finn din favoritt i nettbutikken! Lampehuset tilbyr en rekke lamper og belysning for baderommet godkjent for våtrom.


Se vårt utvalg av vegglamper, speilbelysning og takbelysning i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg