tirsdag 26. juni 2018

Enveisspeil

Da kan en se klart gjennom glasset fra en side, mens det fra den annen siden er et speil. For å maksimere funksjonen som s. Det reflekteres da nesten ikke noe lys fra den mørke siden. Dvs at man kan se klart gjennom glasset fra en side, mens det fra den annen siden er ett speil. Enveisspeil er ett belagt glass utviklet for å brukes som enveis speil. Ja, det var slik jeg trodde.


Enveisspeil

Typisk bruksområde er tollinspeksjon. Og da er det jo interessant å vite om toalettet blir mer spennende for de som står utenfor om kvelden. Eller har de gjort noen flere.


Enveisglass har den egenskapen at det er gjennomsiktig når man ser fra mørkt mot lyst rom, men virker som et speil når man ser fra lyst mot mørkt rom. Dette oppnås ved at glasset gis et tynt metallbelegg, vanligvis av gull , sølv eller kobber. Hvor får en tak i enveisglass, og priser på dette? Hjelp til kjøp og salg: Hei, bare lurer på hvor en kan få tak i slike glassruter som en kun kan se. Siden vi bor i et land hvor hobbyprosjekter ofte koster mye i deler, sendte jeg e-poster til ca.


Enveisspeil

Jeg har lenge lurt på to ting angående speil. Hva er et vanlig speil laget av. Hvordan fungerer et en-veis-speil , som jeg har merket de fleste kaller. Tynn selvklebende film av PET for applikering på glass. Overflaten må være fri for smuss og fett.


Applikeres med gummiskrape og oppvaskmiddel. Filmen blir et reflekterende speil med sterkt lys på den ene siden, men forblir transparent fra den andre siden. Man kan se gjennom uten å synes. Varmebestandig: -20° til 80°C.


Hvis du får tak i det her til lands så vil det sikkert koste årslønnen din og vel så det. H-vindu har det ikke i sine produktlister. Er det sjenerende med. De går ofte under navnet spionglass. Vi har integrert denne type glass i flere prosjekter.


Bland annet obervasjonsrom av forskjellige typer. Vær oppmerksom på at obervasjonsrommet må ha begrenset lys for at glasset skal fungere. Om det andre rommet er mørkere, gir glasset en speileffekt på sidan som skal overvåkes.


Dette gjør at man kan se rett gjennom glasset uten å bli oppdaget dersom du befinner deg i det mørke rommet. Betrakteren må oppholde seg i et lite og mørk rom, og kan da se gjennom glasset og inn til det større og mer opplyste rommet. På grunn av den høye refleksjonen vil den eller de som oppholder seg i det større og mer opplyste rommet, oppleve glasset som et speil. Et enveisspeil kaster bare tilbake bortimot halvparten av det lys som treffer speilet og lar den andre halvparten passere igjennom.


Det er imidlertid viktig å huske på at med enveisspeil -foliene er det motsatt lysforhold som bestemmer hvem som speiler - og hvem som ser. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. ENVEISSPEIL : Den selvklebende folien fungerer som et enveisspeil når det er store lysforskjeller inne og ute, og reflekterer bort både lys- og varmestråler.


Enveisspeil

Innsynshindring – enveisspeil. Sikkerhetsfilm – vanskeliggjør innbruddsforsøk, eksplosjonssikring. Antigraffiti film – til utstillingsvinduer og lignende. Bilfilm – varmedempende – gir bilen et bedre utseende.


Dekorfilm til glass – mange mønstre og farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg