mandag 2. mai 2016

Barskap glass

Barskap glass

Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Med et vitrineskap kan du sette bort tingene dine bak dører, vise de frem som stilleben i et skap med glassdører eller en åpen løsning. Hos IKEA finner du alt du trenger til oppbevaring av dine. Vi har et bredt utvalg av fine oppbevaringsmøbler, bokser, kurver og alt du måtte trenge for smart lagring. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper.


Kvalitetsmøbler til spisestue og spiseplassen finner du hos Mestermøbler. Overdelen er en klaff som kan legges ne og innenfor der var det opprinnelig innlagt skjult belysning og glasshylle. Og god plass til både flasker og glass. Nå mangler det lys i skapet, og glasshylla må remonteres. Men det er fortsatt god plass til både flasker, vinkartong og glass pluss annet dekketøy.


Tidligere skatoll omgjort til barskap. Nedfellbar klaff foran rom innredet med to hylleplater i klart glass. Bunn og bakvegg montert med gulfarget glass. Klaffen montert med cognacfarget skinn. Innvendig, senere montert belysning.


Liste på alt barskap glass m hyller lys Fra Gadyet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Plass til flaske og glass ( glass følger med ) Laget av resirkulert finer. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Plass til konjakk glass og flasker.


Barskap glass

På hylle under er det plass for snapsglass. Barskap og lignende produkter. Skapet på dette bildet er behandlet med beis og lakert.


Tøft glasskap med LED belysning inni selges inkludert alle glass som er inni. Rommet på toppen kan brukes til glass etc, eller du kan la det stå tomt og bruke det å servere fra. Det er også plass til flasker på siden av skapet. Denne elegante globusen er ideell for lagring av flasker og glass. Globusen står på hjul slik at den er enkelt å flytte på.


Barskap glass

Bertil Stam, Denmark. Den er utstyrt med et gammelt verdenskart. Når du ser på designen min, håper jeg at du samtidig kan se min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg