onsdag 18. mai 2016

Ferdig malt trepanel

Bruk fantasien din, nå er alt mulig. Moelven sine interiørpaneler er et levende produkt produsert av furu med høy kvalitet. Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år. DU kan velge mellom lasert, malt , beiset eller oljet panel. Her er det ikke påkrevd med sparkling, pussing og maling etter montering.


Våre malte MDF panel er ferdig malt og klar til bruk.

Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Talgø Takpanel er av høy kvalitet og har års garanti. Lysekte- gulner ikke.


Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Malingen fremstår med penselstruktur, som gjør at det ser ut som det er brukt pensel eller kost.


Trepanel har unike egenskaper. Tre har unike hygroskopiske egenskaper med sin evne til å ta opp fuktighet og lagre varme.

Dette gjør at tre bedrer inneklimaet, har gode akustiske egenskaper, er varmeisolerende og et holdbart materiale. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Bjertnæs malt Malt panel er stilig og tidløst, og gir utallige muligheter for variasjon. Takbordene leveres i en delikat og tidløs hvit farge som passer i taket.


Panelet leveres i fallende lengder for vegg (2cm). De er ferdig malte fra fabrikken og fremstår med penselstrøkstruktur. Du får et inntrykk som om du hadde malt bordene selv, men det blir ikke malingsøl på gulvet eller merker i taket etter ujevn maling. Du sparer deg for mye merarbei og kostnadene til maling og. Samme farge og beisbase som vi bruker industrielt, er å få kjøpt ferdig tappet på flasker à 5ml.


Bjertnæs Sag har et beiskonsept med standard utvalg av beis i trendy farger, og gjør ønsker å gjøre ferdig beiset panel lett tilgjengelig for deg. På oversikt over våre forhandlere, vil du finne butikker som har vår panelutstilling slik at du kan se fargene live. Standard farger Våre standard farger er inspirert fra naturen.


Hei, driver å skal ha noen nytt innvendig tak og har tenkt på ferdig malt panel (mdf), tok ett lite søk på finn. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag.


Se for øvrig våre monteringsfilmer som viser hvor enkelt det er å montere en panelvegg fra Moelven, enten den er ubehandlet eller ferdig overflatebehandlet.

Begrepet ferdigmalt er neppe riktig å bruke. Malt vil stemme mer med virkeligheten man opplever når man kjøper dette. Det må behandles mer før det kan anses som ferdig.


Moelven, Bjærtnes og Bergene Holm leverer malt panel, Bjærtnes ihvertfall også i andre farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg