fredag 27. mai 2016

Alpina ccl+

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Kjøp Alpina CCL hos Outnorth. Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte.


Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!

Bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt. Selger alt innenfor ski og skiutstyr på nett. Les tester og omtaler før du kjøper. NYHET innen skistøvler.


En helt nyutviklet klassisk racingstøvel med 4Dry membran og med ekstra carbonstøtte gjør dette til en unik støvel for de virkelig lange rennene som Vasaloppet og Marcialonga. Da kjenner man at skoen gir bra støtte og gjør det lettere enkelt og greit. I masse nysnø og ustødige spor var det veldig godt med en sko som var mer stabil.


Alt i alt syntes jeg at Alpina har truffet godt med denne skoen til det bruket den er laget for.

Alpina er per dags dato den eneste aktøren med egne skomakere, som også utvikler sko for andre skistøvelmerker. I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Alpina.


Stabiliteten i disse støvlene er forskjellen fra en vanlig klassisk skisko. Søk etter alpina ccl på Kelkoo. Dette skriver Alpina selv om skoen: “ Alpina ECL PRO Maraton. Sidestøttene i carbon gir økt stabilitet under lange skirenn og avlaster muskulaturen ved mye staking og slingrete spor. Handle smart - Spar penger.


Få den laveste pris her! De er utstyrt med en karbon stabilisator for bedre kontroll og kraftoverføring. Alpina CCL Marathon langrennstøvler kan brukes til både klassisk langrenn og klassisk rulleski.


Disse støvler kommer også med en one-piece ytterstøvel i 4DRY materiale som gir utmerket pusteevne og vanntett glidelås - alt dette for å holde føttene tørre i ulike værforhold. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Kundene våre, som for en stor del er aktive utøvere, krever mye av oss. Kombinasjon med god passform, hælkappe har nupper av silikon som holder foten på plass gjør dette til et sikkert valg.


Klassisk racingstøvel med 4Dry-membran sørger for at du holder deg tørr og varm på beina på lange økter og under turrenn.

XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr. Alpina er best kjent for sine skisko (racing, klassisk og tur) samt fjellsko, alpinstøvler og overtrekk til langrennsko.


Alpina ønsker å være et respektert selskap med et globalt anerkjent merkenavn. Se beste pris på Alpina CCL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg