fredag 13. mai 2016

Nordal stol

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Stoler skal være fine å sitte på, og å se på. Finn de nye stolene dine her. Kjøp stilige designede Stoler.


Den herlige velouren med mustard-farge gjør at stolen får litt retro-preg over seg.

OBS kan forekomme forsinkelser! En lekker stol som passer inn i mange ulike stiler. Bruk den alene eller i kombinasjon med flere. Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Ta kontakt for nærmere info.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Beklager, vi fant ikke noe. Prøv å endre søkekriteriene.

De kraftige trebeina komplementerer det tykke stoffet i setet, og skaper en elegant stol med høy sittekomfort. Denne stolen passer like godt rundt middagsbordet, som på kontoret – og du kan gjerne mikse farger for en mer leken look. Møbelfrakt kr 50- kommer i. Altid fri fragt ved køb over 49- og hurtig levering! La livet ditt innrede stua, bli inspirert her.


Stol spisestue Zomba stk Vel. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Den inredning du väljer speglar den du är. Tillverkad helt i björk. Du glemte å skrive en omtale!

Se vores store udvalg af Loungemøbler til skarpe priser. Retur rett innenfor dager. Loungestolen er et pent og dekorativt møbel i høy kvalitet og med god komfort.


Nordal Rottingstol Lounge Svart. Stolens ben er fremstillt av messingfarget jern og er kantete med en rund bakside. Den runde form går igjen i setet som er behagelig og bløtt å sitte på. Setet er polstret med velour i en mørkeblå.


Fri frakt, på lager, rask levering 1-dager. Hvilke stoler liker du best?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg