onsdag 11. mai 2016

Hylle til bilder

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Oppbevaring til lave priser. Obs: Har du først hengt opp ei bildehylle, får du sannsynligvis lyst på flere.

Med bildehyller kan du nemlig vise frem flere bilder uten å bore enda flere hull i veggen. Og du trenger ikke å nøye deg med bare bilder. Plater, suvenirer, små, søte figurer. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder , ferieminner, og favorittbøker.


I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Hylle til vegg: smart og lekker oppbevaring. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Hyller , tallerkenhyller, settekasser, kjøkkenoppheng, kjøkkenhyller. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full, can.


En ideell base for å skape et spektakulært bilde av bøker. Takket være de moderne bokhyllene vil rommet se unikt ut. Bokhyller krever mer plass, så det er verdt å planlegge sin plassering godt.

Husk at for å kombinere hyllen med andre møbler, skal den være i harmoni med dem minst gjennom stil, farge, størrelse, form eller materiale. Epoq har et bredt sortiment innen skuffer og hyller til ditt kjøkken, vaskerom og garderobe. Velg blant Trehyller, glasshyller, treskuffer, innvendige skuffer, skuff. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen.


Finn hyllene til veggen i spennende design her. VIDEO: Fagmannen vil her vise hvordan du kan sette opp en hylle uten synlig oppheng, og med sikkerhet for at hyllen ikke faller ned. Denne hyllen skal brukes til å plassere bilder på, og til det formålet er et stykke trappegelender helt ypperlig. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Bokhyller kan også brukes til å sette ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet eller soverommet. Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre bokreolen enda mer personlig ved å plassere bilder og pyntegjenstander på noen av hyllene - det er kun fantasien som setter grenser.


En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. I dag er det Hans Kongelige Høyhet Prins Christians 14-årsdag. Kronprinsparet deler i anledning deres eldste barns fødselsdag en rekke nye bilder av Prinsen, står det sammen med de nye bildene.


SE - SÅ STOR: Prins Christian har fylt år, og skal konfirmeres til neste år. Vær oppmerksom på at lim ikke kan fjernes, men må pusses vekk dersom du siden skal flytte på hyllene. Tips: Techtåler frost og kan legges i fryseren når når jobben er gjort.


Da har du lim til neste gang også. Vi kan hjelpe deg med hverdagsprosjektene. Start med å kutte kosteskaftene i riktig lengde. Vi valgte å beholde lengden på de fire som skulle stå i høyden. Med Graphic Shelves, designet av Laura Bilde , får du en skulptur med på kjøpet.


Alle de tre hyllene har hvert sitt grafiske mønster, og hyllen kommer i både hvitt og svart. Når du kjøper Hyller , kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Vi gir gjerne skruen og veggen skylden, hvis en hylle faller ned. Men ofte er feilen at vi har valgt feil oppheng.


Noen oppheng virker som brekkjern, andre hjelper skruen med å bevare grepet i veggen. Velger du riktig oppheng, faller hyllen aldri ned igjen. Dekorer dine vegger med bilder , rammer og speil fra vårt galleri.


Med slike interiørelementer får rommet raskt en mer personlig stil og du kan enkelt omrokkere på elementene for å skape nye uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg