tirsdag 10. mai 2016

Kommode brun

Alltid lave priser og et stort utvalg! Velg en kommode som passer både deg, klærne dine og den plassen du har. Derfor følger det med et beslag for å feste kommoden i veggen. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp. Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener.


Pen kommode i mørkebrun.

En kommode som denne egner seg både i soverommet, stuen eller hallen. Masse lagringsplass: Med de høydejusterbare hyllene gir hyllen deg rikelig med lagringsplass for bøkene dine, mappene, dokumentene og alt som gjør deg rotete. Eller en lang kommode til et større og avlangt rom? Kommode i tre - brun. En høy, smal kommode er et bra alternativ i rom med begrenset plass, for eksempel som kommoden til gangen.


Om du trenger en stor kommode så kan du velge å bygge på lengden eller på høyden. Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger. Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske.

Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser. Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger. Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. Denne kommoden med skuffer har et retrodesign med elegante dekorative mønstre. Høykvalitets håndverk garanterer perfekt stabilitet og høy motstandskraft.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Sideskapet vil være både praktisk og et ypperlig dekorativt tilbehør til soverom, stue eller spisestue. Den rektangulære toppen er ideell for en telefon eller for vise frem dekorative gjenstander som bilderammer eller potteplanter.


Les mer under Levering. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Ny katalog - mange nyheter! Lekker kommode i massivt brunt tre, med skuffer i assorterte farger og størrelser.


KOMMODE Klassisk Brun. Modern Retro Kolleksjon.

Møbelsnekkeren har bygget møblene helt fra bunnen av, og varsomt endret detaljer for å tilpasse møbelet til dagens behov, men uten at dette går på bekostning avretrodesignet. Leveres direkte til døren – Velkommen! Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Digami kommode dører brun , rø gul, blå.


Vi tilbyr kvalitetsmøbler med god komfort og moderne design. Vi er opptatt av at alle skal ha råd til gode møbler og derfor tilbyr vi konkurransedyktige priser. Med våre møbler får du et hjem med i den skandinaviske interiørtradisjonen som er så populær over hele verden. Et kraftig møbel som gir et kvalitetsfullt inntry. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.


Kanskje trenger du en smal kommode , eller en stor og bred kommode med mye plass. Se vareutvalget vårt her. Vi har kommode til barnerom, soverom og gang. Hvem har sagt man må male hele kommoden ? Se her hvor fine kontraster det blir mellom treverket og den malte flaten!


Uansett om du skal male en dør eller en kommode , gjelder mye av den samme fremgangsmåten! Vær nøye med forarbeidet, så blir resultatet alltid best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg