tirsdag 31. mai 2016

Blomster i vase

Blomsterbud i Norge og resten av verden via 54. Trenger du hjelp til å finne frem? Strikket vase Ja, hvorfor ikke!


Jeg fant ut at det var ganske så stilig å kle mine gamle, litt slitte, store vaser med en genser av sølvtråd og pusegarn. Jeg har dessverre bare en å vise deg i dette innlegget, men har nå lyst til å lage flere, og i ulike materialer.

Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Interflora Høyvik Fagblomster AS Strandgt. Med strykeperler, perleplater og Annas blomster - og bladsjablong, kan De gjøre både hagen og altanen festlig.


Ha de fargerike perlefigurene på en snor, og nyt synet av den dekorative blomstervimpelen, som også tåler å henge ute i regnvær. Last ne og skriv ut sjablongen her: Download Material-liste til dette DIY-prosjektet:. Benytt vårt enkle og sikre bestillingssystem her på vår Webside.


Din bestilling vil gå trygt igjennom vårt bestillingssystem og all informasjon blir behandlet konfidensielt.

Vasen Sett blomstene i vann så raskt som mulig i en ren vase. Ta bort blader som er under vannflaten, da minsker risikoen for bakterier i vannet. Velg en vase som er høy nok, slik at blomstene står bra.


Flasker, krukker, skåler og glass kan fungere som vase , bare de er ordentlig rene. En vase med gress og blader er noen ganger et godt alternativ til en blomstrende bukett. Det er ikke alltid man har tilgang på blomster eller at det er så mye å plukke i naturen eller hagen.


Fyll vasen med passende mengde vann, og sett på teip på tvers over vasen. Sett på tre nye teipbiter på langs. Klipp til stilkene og sett blomstene i rutenettet.


Nå passer blomstene perfekt, selvom vasen egentlig var altfor stor! Klassisk, hvit julebukett med Bloom designvase. Tips til blomster i vase Vi var i en middag hos et vennepar for et par uker siden og fruen i huset hadde pyntet opp så vakkert med nydelige blomster i vann, altså blomstene var dekket av vann. I tillegg hadde hun satt et flytelys oppi. Gå på jakt etter lange, slanke blomster og sett en bukett i din strammeste og mest stilfulle vase.


Sett vasen sammen med en grafisk gjenstand - dette vil bare understreke stilen. Toneblomst AS Starvhusgt.

Ifølge Elle Decor er alle profesjonelle florister enige om at blomster i vase som har fått ekstra næring, holder lenger enn blomster som bare får vann. Kjøper du for eksempel blomster i butikk følger det ofte med en liten pose næring til blomstene. Men hva gjør man så med blomstene du har plukket i hagen? En blomsterhilsen kan være så mye.


Flotte buketter til store jubileer eller en vakker plante til naboen som takk for hjelpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg