tirsdag 10. mai 2016

Beste husmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside.


Siden Butinox Futura Selvrensende tørker fort og er lett å jobbe me vil malingen spare deg for mye tid.

Det er også denne husmalingstypen som holder seg best , enten du bor langs kysten eller i innlandet, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. Hybridmaling er det beste fra akryl og alkyd i én og samme boks. Den består av en blanding mellom alkyder og akryler, og kombinerer de beste egenskapene fra bindemiddeltypene.


Alkydbindemidlene bidrar med god beskyttelse mot fuktinntrenging og gir en fin glans, mens akrylen gir værbestandighet, god farge- og glansholdbarhet, samt gode påføringsegenskaper. Kongsberg Husmaling – Painting Service utførte malearbeid på vårt hus juni. Trivelige malere, imøtekommende og blide, utførte arbeidet raskt og nøyaktig uten søl eller rot.

Vi er veldig godt fornøy og gir våre beste anbefalinger! Når det gjelder svertesopp, så er alle metaller og sterke soppdrepere trukket ut av dagens maling. Før du maler bør du kjøre en skikkelig forvask, og fjerne all løs maling.


Akrylen gir værbestandighet, god farge- og glansholdbarhet og gode påføringsegenskaper. Det beste fra akryl og alkyd – i én boks. Hvilken maling er den beste husmalingen?


Hvor mye må en regne med i utgift til maling på en enebolig i normalstørrelse? Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Farger er en smakssak. Mange kommer og spør hvilken farge som er best til det ene eller det andre, uten å ha noen formening om hva de liker.


Finn ut hvilken stil som passer deg best. Mesterens husmaling er meget motstandsdyktig mot svertesopp og har Norges beste garanti! Alt du trenger å vite om maling innendørs!


Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips.

William Hjorts råd for å finne det beste malingsproduktet er: – Velg et produkt som har vært på markedet en stund og som man har endel erfaring med. Dessuten kan den gjerne ha vært testet med et bra resultat, for eksempel i Folksams malingstest, uttaler Hjort. Ekstremt værbestandig beskyttelse. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lenger. Jotuns beste utendørsmaling.


Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! God utflyt sikrer et jevnt og pent resultat. Av de testede malingstypene var det kun femten som fikk et akseptabelt resultat.


Ingen var helt fri for muggsoppangrep, men det var ikke verre enn at man kunne skrubbe det bort. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet. Kjøp på nett eller i butikk. Med det beste verktøyet i hånden, oppnår du best beskyttelse for fasaden. Godt verkt øy gjør også at jobben går raskt, slik at det blir mer tid til det du heller vil gjøre.


Satt på spissen er det bortkastet å investere i en dyr maling, om du bruker dårlig verktøy til påføringen av den. Sverige er vurdert på kvalitet, helse og miljø to år etter at malingen ble påført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg