onsdag 18. mai 2016

Holmegaard cocoon vase

Holmegaard cocoon vase

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Kjøp Sykler og Sykkelprodukter fra Cocoon på Bikester. Gratis frakt og levering innen dager!


Holmegaard cocoon vase

Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Det tog hele tre år at udvikle formen til Cocoonseriens første vase. Det var designer Peter Svarrers ambition at skabe en form, som skulle reflektere og fange lyset på den særlige måde, som kun glas kan. Resultatet er en funktionel all-round vase , der også er smuk som et stykke glaskunst i reolen uden indhold. Peter Svarrer skapte Cocoon -vasen med ønsket om å skape en form som reflekterer og fanger lyset på den spesielle måten som bare glass kan.


Det tok tre år før formen endelig stod klar, og resultatet er en vase som har potensial til å bli en moderne klassiker. Vanlig pris: kr 7200. Holmegaard Cocoon Vase hvit H26. Special Price kr 6165. Glassvasene i Cocoon -serien er designet av Peter Svarrer.


Holmegaard cocoon vase

Den enkle designen finnes i mange forskjellige farger og størrelser og er både dekorative med og uten blomster. Design Peter Svarrer. Levering 2-hverdage.


Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker. Bli den første som omtaler dette produktet. HOLMEGAARD VASE COCOON HVIT 25CM Cocoon vasen er designet av Petter Svarrer. Vasen er skapt med et ønske om å fange og reflektere lyset på den spesielle måten som bare glass kan.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Les tester og omtaler før du kjøper. JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Tåler ikke opvaskemaskine. SOLGT) Prisen er fast. Søk etter holmegaard cocoon vase på Kelkoo. Sammenlign tilbud på holmegaard cocoon vase fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Han ville skape en vase med en form som fanget og reflekterte lyset, og resultatet kunne ikke blitt bedre! De funksjonelle vasene finnes i flere størrelser, slik at du har den perfekte vasen til så og si alle buketter. Vasen er designet av Peter Svarrer med et ønske om å skape en form som reflekterer og fanger lyset på en måte som bare kan oppnås med glass. Vasen har et yderst smukt design, og vil pynte i et hvert hjem. Sæt en buket blomster i den, eller grene i efteråret.


Uanset hvad du tilføjer til denne vase , vil den fremhæve det smukke og dekorative. En skulpturell gulvvase tilfører hjemmeinnredningen din noe kunstnerlig, med kvister i eller bare stående som den er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg