fredag 20. mai 2016

Hotellpute 70x100

Alfred er vår populære hotellpute , som gir deg hotellfølelsen på eget soverom. Det er en høy og støttende pute, perfekt til å pynte opp med eller lene seg mot når du leser i sengen. Hotellpute med fyll av kulefiber. Puten har quiltet trekk som gjør at fasongen holder seg bedre. Kan også brukes som sofapute!


DUNPUTE - RONDSLOTTET - HOTELLPUTE 70X1CM. Lett og bløt dunpute, med ileggsputer i fiber, for regulering av høyde. Høyden kan justeres fra høy - medium - lav, ved å ta ut eller begge fiberputene. Selv om puten er veldig myk og fluffy, bevarer den sin form, dersom du ønsker at den skal fungere som støtte.


Putetrekk i mange forskjellige farger. Putevar i mer bærekraftig bomull og putetrekk i lin. Kjøp putetrekk på ikea.


Hotellpute 70x100

Tyynyt todella mukavat ja juuri tarpeeksi suuret ja tukevat, pää ei putoa nukkuessa vaan pysyy rentouttavasti paikallaan, tukee hartiaseutua. Materiaali miellyttävää. Lisäksi olivat tavattoman edulliset.


Loppui öinen tyynynpyörittely! IKEA - HAMPDÅN, Pute, fast, Ei fast, lettstelt pute i en blanding av polyester og bomull, med kulefiberfyll. Kulefiberfyllet er elastisk, luftig og enkelt å gjøre.


Hotellpute 70x100

Putene er fylt med myk og spenstig polyester kulefiber. De klumper ikke, men må ristes godt opp ved oppredning. HC dunkolleksjon består av dunprodukter i fire forskjellige tykkelser.


Velg din favoritt avhengig av kroppstemperatur og soveromstemperatur, tid på året og. Se lagerbeholdning i butikk Kampanjen er gyldig til og med: 14. Legg i kurv Legg i kurv. Del på facebook Del på Pinterest Last ned høyoppløst bilde. Myk og behagelig dunpute fylt med hvit arktisk gåsedun, bæreevne - 14.


Hotellpute 70x100

Perfekt for dem som vil ha en bløt pute og liker å ligge lavere med hodet. Gode fukttransporterende egenskaper. Kan vaskes i maskin som tar 4-kg. Vaskbar ved grader. Stort utvalg putevar og putetrekk til hodeputer.


Mange farger og størrelser. Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor. Puten er fylt med spenstig polyester kulefiber, og er kokeekte. Sengetøy i 1 bomullssateng til enkeldyner og dobbeldyner.


Du kan se vårt store utvalg på home-tex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg