mandag 30. mai 2016

Antikke lommeur

Kjøp flotte lommeur til herre. Modeller i lær og stål. Klassisk og tidløst design. Flotte klokker, over modeller.


Etter hva jeg har lært er ikke dette et engelsk lommeur , men en forfalskning.

Uret er gammelt, men ikke et ekte engelsk ur. Det ser man på kloen som er over balansen. Her får du kjøpt og solgt antikke gjenstander i alle varianter.


Enten du ser etter antikke glass, antikke møbler, antikke bestikk i sølv eller antikke smykker fra Norge og resten av verden, så er dette plassen for kjøp og salg! Få en interessant og spennende opplevelse ved å by på en eller flere av våre auksjoner. Verdien av en antikk lommeur kommer ofte ned til produsent, tilstan type metall som brukes, og tallene for en bestemt klokke laget. Har fået at vide de store har Russisk baggrund det lille kan jeg ikke huske.


Så er du ham der vil rense og få dem i gang igen, kan du købe alle for kroner.

Dette firma fik mange Observatoriumspriser og medaljer for deres urværk nøjagtighed. Mange har nok hørt eller lest historiene om gamle klokker i hendene på intetanende eiere, hvor det senere viser seg at klokkene er verdt en liten formue. Auksjonen er avsluttet - Denne auksjonen er nå avsluttet. Ikke noe merke utenpå, står ADF 0. Det er ikke lenger mulighet å by på varen.


Klokke 2: Håndklokke, dame? GENEVE JEWELS står det bak viser. Skadet, mangler en viser eller to. Har arvet noen gamle lommeur i ymse stand.


Spørsmålet er om noen av disse har noen verdi hvis de blir reparert og satt i god stand igjen? På baksiden er det merket med Ankergang stene De to neste bildene: Kun merket på baksiden med Cylindre. Men det kan jo hende det finnes en klubb i USA med E Howard entusiaster Forøvrig støtter jeg forslaget om å beholde det for affeksjon! Jeg tar stadig fram min bestefars gamle lommeur , trekker det og tenker litt på ham.


Vi tilbyr også brukte kvalitetsur, her kan du få kjøpt annenhånds-ur fra forskjellige kjente merker. Lommeur er urealistisk priset på eBay også. Vi garanterer for det første året på alle våre armbånds og lommeur.


Vi selger også sølvgjenstander.

Enkeltobjekter og hele serveringssett, bestikkdeler og unike gjenstander. Har fått arvet et lommeur av typen hamilton. Tror det er messing og alt det mekaniske fungerer. Bare lurer på om dette har noen verdi og om den er verdt å selge?


Nydelig lommeur du har. På engelsk heter disse Hunter Pocket watch. Så skilles det også mellom full Hunter Pocket watch, og half Hunter Pocket watch.


Verdi er vanskelig, ditt ur har synlige spor av bruk, og slitasje som trekker ned. Kæmpe udvalg af lækre kvalitets lommeure i guld og lommeure i sølv her. Klik ind i vores ur butik og se det store udvalg af billige lommeure.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg