tirsdag 3. mai 2016

Taco skåler

Taco skåler

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Taco er den beste fredagsmaten! Sjekk ut vår oppskrift på klassisk taco.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi har det norske sortimentet fra Jack Links. Fraktes til din postkasse på få dager. La alle lage sin egen taco. Siden alt lages i langpanne, slipper du dessuten et hav av skåler utover hele bordet – og da blir det jo mindre oppvask også.


Bli den første til å vurdere “Tacofat skåler og terrin” Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Tacosett er en evig klassiker til tacofredag! Samle familien rundt bordet, og forsyn dere etter ønske ved hjelp av den roterende platen.


Taco skåler

Tenn et lite telys og hold kjøttet var under hele måltidet. Brettet er produsert i MDF og er 35cm i bredde. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Oppskrift på klassisk norsk taco – fersk og hjemmelaget. Fredagen er ofte ikke den samme uten fredagstaco. Kutt opp agurk, avocado og salat og ha det i skåler sammen med ost, mais og rømme.


Bland ferdig kokte bønner inn i tacosausen og la det varmes opp igjen. Ha dette også over i en skål, sett alt på bordet og fordel litt av alt ut på en lefse og brett eller rull den. Når fredagstacoen skal fram går det ofte med mange skåler til det ulike tilbehøret, her finner du skåler laget for taco og serier med matchende skåler så. Hjemmelagde tacoskåler smaker kjempegodt til taco og er så enkelt å lage.


Tacoskålene kan du også fylle med kremost og pålegg,. Det geniale med taco er at ingrediensene ofte serveres i separate skåler. Men, taco er et kompekst måltid (tro det eller ei, hehe). Alt du behøver til hotell og restaurant samlet hos Vega.


Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. Trenger du en glasskål, skål med lokk eller kanskje en godteriskål? Slik lager du taco med hjemmelaget tortilla og tomatsalsa 1. Stek kjøttdeigen på høy varme, finhakk løk og hvitløk, bland løk og de malte krydderne godt sammen med kjøttet, og tilsett tomater, bønner og vann.


Helgekos og superfavoritt hos de fleste nordmenn! Kanskje er det den gode kryddersmaken som gjør at vi elsker taco ? Det er ingen grunn til ikke å ta smakene med seg videre inn i nye retter, iallfall. Men tacos trenger jo ikke alltid være likt, det kan heldigvis lages på utrolig mange måter. I dag deler jeg derfor ulike måter å variere fredagstacoen på.


Taco skåler

Favoritten vår er gratinerte tacobåter med hjemmelaget guacamole og en helt fantastisk fetaostdipp! Et avlangt grønt fat og tre små skåler gis bort. Skålene kan settes oppå fatet, eller man kan bruke alt for seg. To av skålene er prikkete og den tredje skålen har striper. Fint å bruke til taco , snacks eller godteri.


De tre skålene har bruksmerker, imens fatet er så godt som nytt. Retten kan lett lages sunnere og likevel smake veldig godt. Du trenger bare bytte ut kjøttdeigen med karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller svinekjøttdeig.


Disse inneholder vesentlig mindre fett enn vanlig kjøttdeig. Tortillaene byttes med fullkorntortilla, rømmen med kesam og osten med lettost. Fyll Hvit Lilje store og små skåler , boller, fat og asjetter med dine favoritt-ingredienser og nyt starten på helgen.


Skålene passer til både is, godteri og frokostblanding, så vel som til tilbehør til middagen, for eksempel til taco. Små skåler er også fint som dekor på stue- eller spisebordet, enten med spiselig innhold eller som blomsterpotte. Når man har så fine skåler vil man jo ikke gjemme dem bort bak lukkede skapdører.


Legg salat, grønnsaker og ost på fat eller i skåler til servering. Fyll varme tacotubs med grønnsaker, ost og laks, og server med rømme og tacosaus. Tips: Du kan variere ved å bruke tacoskjell eller tortillas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg