torsdag 19. mai 2016

Gardiner til hytta

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Sjekk ut Liftgardiner Til Hytte. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi tilpasser dine gardiner i spesialmål slik at de passer perfekt til dine vinduer!


Og der møter vi på både folk og fe….

De hytte gardiner vi kan tilby kommer enten i ferdigsydde mål eller kan gratis tilpasses dine hytte vinduer for å gjøre ting enklere for deg. Vi kan tilby deg ett stort utvalg av gardiner for din hytte i høy kvalitet med ett stort utvalg av design, farger og brukerområder. Hva er hyttegardiner?


Når du velger gardiner til hytta , kan det være lurt å tenke på å bruke lystette gardiner , eller fôr i gardinene. Også på hytter kan solen nemlig bleke både gardiner og interiør. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta , på fjellet. Gulvet er malt i lysegrå farge og sofaen er mørkegrå. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.


Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex. Kan vel egentlig takke mannen på hytta for det…. Lyse gardiner passer hele året.


Panelte vegger i Drivved og Setergrå og heltre eikegulv gir liv og lunhet i hele hytta , men for at rommene ikke skulle fremstå for mørke, ble lyse gardiner en fin balanse. Disse er fra Skeidar og heter Boston. Jeg er stor fan av Ia Torgersen som er tekstilkunsteneren bak disse ravnesporene som jeg har valgt til badet. Og til stua valgte jeg gardiner som siler skarp fjellsol.


Her er blogginnleggene mine om disse gardinene til Ia som egner seg like godt på hytta som på rådhus og kontorer, hvor en vanligvis ser deBlogginnlegg om gardiner.

Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


I går var jeg på Mosetertoppen som er i Hafjell på denne flotte hytta som ligger på toppen med fantastisk utsikt. Jeg fikk oppdraget av eierne av hytten for noen måneder siden med å levere alt av gardiner , solavskjerming og puter. Tekstiler i form av gardiner og tepper bidrar til å dempe støy.


Bruk tekstiler til å livne opp rommet med fine farger og mønstre. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun. Hvis vinduet er lite i forhold til rommet, kan ekstra stoff utenfor vinduets flate øke romfølelsen. Noen steder passer det imidlertid ikke med gardiner , som i moderne blokker med glass fra tak til gulv.


Som jeg skrev tidligere så sydde jeg disse i sommer, og brukte restestoffet til de tingene jeg viste i forrige innlegg. Hennes erfaring er at folk er svært opptatt av hyttene sine, og at mange nesten har det finere på hytta enn hjemme. Lystette gardiner har flere fordeler.


Gardinene er sydd som roll up gardin. Lystette eller fôrede gardiner koster mer i innkjøp, men det lønner seg i lengden. Selvfølgelig er det lønnsomt. Fjellhytte, rustikk og enkel innredet. Ikke innlagt strøm eller vann, altså ganske gammeldags.


Har i dag rette gardiner som har lengde rett under vinduskarmen. Alle vinduene har møbler framfor seg slik at det er vanskelig å ha gardiner som går helt ned til gulvet. De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende.


Her har vi samlet ti tips som er både praktiske og som bidrar til et koselig soverom på hytta. Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene. Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet.


Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Cellbes på Internett og på postordre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg