fredag 13. mai 2016

Avlangt speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Pent brukt speil fått i gave for noen år tilbake. Fargen på rammen rundt er grå og funker bra som speil i gangen eller på soverom.


Moderne avlangt speil for stue eller gang.

Vegghengt over kommode. Nydelig antracit farge. PJ IMPORT AS - Powered by Mystore. Legg merke til de stilrene detaljene som løfter speilet til et blikkfang i rommet. Kan henge begge veier.


Rustikk speil med liljer, avlangt buet. Med led lys rundt selve speilet og med Infinity View. L120cm x H80cm x D5cm. Dette er et syn av de sjeldne! Dessuten er et avlangt horisontalt speil i øyehøyde enklere å holde rent.


Man ønsker jo å ta en ekstra titt på om alt ser greit ut før man går ut av døren. Benytter man et speil i gangen er det finest å montere det vertikalt for å se seg selv i helfigur. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Legg til dine favoritter. Det er ingen omtaler ennå.

Speil sølv avlangt H:cm. Kryssfinér laget av poppel med overflate i askfinér. Avlangt speilfat i sølv og speil. Noen mindre bruksmerker på forsiden og noen større på baksiden (se bilder). Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser.


I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil. Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen. Vi limte speilet i det utfresede sporet ved å legge en tynn stripe med Teci utfresingen. Vi tørket speilet med rødsprit rundt kantene for å fjerne eventuelle fettrester og støv som kan gjøre at limet ikke sitter så godt. Så la vi speilet forsiktig på plass i sporet, og lot det tørke noen minutter.


Fiks ferdig på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg