mandag 23. mai 2016

Hytte interiør soverom

De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende. Her har vi samlet ti tips som er både praktiske og som bidrar til et koselig soverom på hytta. Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene.


Gjennom søkere til hytteprisen og våre samarbeidspartnere som bygger hytter har vi likevel fått mange gode eksempler og tips til hvordan skape de hyggeligste soverom. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs.

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Soverom Hytter innvendig. Vi har resultater for Hytte interiør soverom til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Slik skaper du blikkfang i interiøret.


Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større. Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte , fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk.

Vi plukker ut de produktene vi mener er mest hyttevennlige, og som tilfredsstiller våre krav til kvalitet og design. Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut?


Vinner av årets Hyttepris! I flere år har folk som skal pusse opp gamle hytter malt tak, vegger og innredning i lyse farger og hvitnyanser, sier interiørkonsulent Gry Grini Hovdenak, som driver interiørkonsulentene. Nå ser vi i tillegg at flere varierer mer, mørke lune soverom , lyse oppholdsrom. Alt av soveromsinteriør , dundyner, hodeputer, sengesett, putevar og sengetepper.


Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. I Ålhytta har du alle muligheter for å få en god natt søvn.


Sengene er tegnet og utviklet for å utnytte plassen optimalt. Trenger du soveplass til gjestene kan en praktisk nisjeseng være løsninger. Andre løsninger er familiekøye, køyeseng, veggfast dobbeltseng med skuffer eller vanlig dobbeltseng. Solheim Trevare AS har levert soveromsinnredning og - interiør til Valdres og ellers på Østlandet i over år. Våre erfarne medarbeidere jobber tett med deg som kunde gjennom hele prosessen slik at du får nøyaktig det møblementet du ønsker deg.


Inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Da vi designet disse møblene, tok vi utgangspunkt i stiluttrykket fra de gamle bondemøblene og omarbeidet dette, slik at de kunne passe til moderne interiør , uten å miste stiluttrykket sitt. Vi har fått møbelhistorikere til å vurdere designet vårt og disse mener at møblene er en god videreføring av et gammelt stiluttrykk.

Umalt og gulnet interiør ble til en fargesymfoni når. For Anette Hokholt Asp er lykken å ha hytte under. Den gjennomførte kontraststilen til Maren Baxter er med helt inn på soverommet.


Puten i imitert skinn er fra Kid Interiør , gullputen er fra Nille, sengeteppet er fra Åhléns, taklampen er fra Ikea og bildene på veggen er Marens egne. Her kan du la deg inspirere av flere soverom fra en tidligere kåring av Norges Vakreste Hjem. Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet , kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet.


Hos oss finner du puter, dyner, sengetøy, laken, putevar, sengetepper og tilbehør til soverommet , og du finner ganske sikkert både stoff og farger som passer din smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg